Wist u dat u bezwaar tegen de woz waarde kunt maken? 

Wij hebben een aantal jaar geleden een nieuwe woning gekocht en deze is toen ingeschaald volgens de toen geldende regels. Dat betekende helaas dat wij een heel hoge woz waarde kregen bepaald. Dat kan heel nadelig zijn wanneer het gaat over het betalen van belastingen omdat het namelijk zo is dat alle belastingen die je vervolgens moet betalen, grotendeels gebaseerd zijn op deze woz waarde. Vandaar dat wij graag bezwaar tegen de woz waarde wilden maken. Wanneer dit namelijk lager zou worden vastgesteld, kun je er zeker van zijn dat je ook heel veel minder belasting gaat betalen. Wij zijn daarom gaan kijken welke diensten en mogelijkheden wij konden gebruiken wanneer wij bezwaar tegen de woz waarde wilden indienen. Wij zijn op het internet op zoek gegaan en wij zagen dat er veel mensen zijn die graag bezwaar tegen de woz waarde wilden indienen, maar die dit uiteindelijk niet hebben kunnen doen omdat het toch teveel problemen opleverde die niet eenvoudig konden worden opgelost. Wij vonden dit niet echt hoopgevend om te lezen en vandaar dat wij gezocht hebben naar een bedrijf dat ons kon helpen met het bezwaar tegen de woz waarde indienen. Wij hebben allerlei sites voorbij zien komen, maar wij waren het meest enthousiast over de site van Bezwaarmaker.nl. Zoals de naam van deze site al een beetje doet vermoeden, kan deze site je helpen om bezwaar tegen de woz waarde in te dienen. Wij hadden dit eerst eens geprobeerd uit te zoeken via het internet, maar dit was bijna niet te doen. Je moet namelijk zeker zijn dat je de juiste persoon aanschrijft, dat je de nodige papieren aanlevert wanneer je bezwaar tegen de woz waarde wilt indienen en noem het allemaal maar op. Dat was allemaal niet waar wij naar op zoek waren en vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om een expert in te schakelen die ons kon helpen met het bezwaar tegen de woz waarde indienen. De mensen van Bezwaarmaker.nl waren ideaal en wij hebben dan ook met veel genoegen hun kennis tot ons genomen.

Het bezwaar tegen de woz waarde indienen was zeer de moeite waard

Wist u dat bijna iedereen in Nederland teveel betaalt omdat de woz waarde van zijn of haar woning veel te hoog is ingeschat? Wij waren ons daar helemaal nooit van bewust, maar door wat wij lazen op Bezwaarmaker.nl, zagen wij dat het bezwaar tegen de woz waarde indienen heel erg profijtelijk kan zijn. Vandaar dat wij meteen gekeken hebben hoe wij dit moesten gaan aanpakken. Gelukkig kun je op de site van dit bedrijf een heel goede stappenprocedure vinden waardoor je meteen kunt zien wat je nog moet doen en wat je niet moet doen. Zo werd het bezwaar tegen de woz waarde indienen een fluitje van een cent en bovendien was er bijna geen reden meer te verzinnen om de waarde niet te laten zakken. Wij waren daarom ook blij om te horen dat de waarde verlaagd was. Dit betekende dat wij de komende jaren vele honderden euro’s minder belasting hoefden te betalen.

Kijk ook eens op deze site

Wanneer u ook graag goed advies wilt hebben over de mogelijkheden die er allemaal zijn om uw woz waarde te verlagen, dan kunt u altijd een keer naar Bezwaarmaker.nl komen surfen. Kortom:

  • kijk even op de site Bezwaarmaker.nl
  • lees hier hoe men u hier van dienst kan zijn
  • dien vandaag nog bezwaar in

Ik hoop u van een handige tip te hebben kunnen voorzien.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn