Een aed online bestellen is belangrijk

Sinds kort hebben wij in onze buurt een buurtpreventie app, waardoor we met de buurtbewoners samen de wijk veilig kunnen houden. Helaas is het een keer voorgekomen dat iemand een hartstilstand heeft gekregen. Dit heeft natuurlijk een hele grote impact gehad binnen onze wijk, bij alle buurtbewoners. Hij heeft het op het nippertje gered dankzij een oplettende bewoner. Dit deed ons echter wel beseffen dat het goed zou zijn om een AED in de buurt te hebben. We hebben met z’n allen een bijdrage geleverd. Een aed online bestellen is zo gebeurd, binnen een paar dagen hadden we een goedwerkende aed in onze wijk. Een fijne gedachte natuurlijk.

De eenvoud van aed online bestellen

Het grootste voordeel van aed online bestellen is onder andere dat je direct overzicht hebt van alle aed’s die er zijn. Hoewel het een dure investering is geweest, hebben wij met z’n allen nu wel een heel veilig gevoel. Mocht er weer iemand een hartstilstand ontvangen, dan weten wij direct hoe we moeten handelen. Een aed online bestellen gaf ons dus overzicht, zoals ik net al geschreven heb, en daardoor konden wij snel onze keuze maken. We hadden van te voren al het idee dat we graag een defibrillator wilden met lichtjes en/of een scherm. Wij kochten de Defibtech View uiteraard niet voor niets. We kozen voor een defibrillator met een scherm, omdat wij ook enkele dove en slechthorende bewoners hebben die ook in de buurtpreventie app zitten. Zij willen ook optimaal mee kunnen doen, met deze aed kunnen ook zij een handeling verrichten als dit nodig wordt geacht. Tot nu toe hebben we hiervan nog geen gebruik hoeven te maken, maar ik vind het belangrijk dat we een mensenleven kunnen reden wanneer we dat ook kunnen. Een ander voordeel van aed online bestellen is overigens dat je direct contact kunt krijgen met mensen die hier verstand van hebben. Dit hebben wij niet gedaan, omdat we vooronderzoek hebben gedaan. Echter kan ik me voorstellen dat het idee van contact hebben met mensen die hier verstand van hebben en jou dus ook kunnen adviseren erg fijn. Als je een aed niet online zou bestellen, zou je eerst op zoek moeten gaan naar een winkel, waar volgens mij bijna geen winkels zijn waar je dit zou kunnen kopen.

Ontzettend goed, AED-webshop geeft tien jaar garantie

Dit is mijn/ons advies aan jullie: Het is verstandig om, wanneer jullie een aed online bestellen, dit te doen bij de AED-webshop. Hier geven ze namelijk heel lang garantie op het gekochte apparaat, namelijk tien jaar. En dat is ook één van de punten dat het gevoel van veiligheid opkrikt. Met tien jaar garantie weet je dus bijna zeker dat je altijd een nieuw apparaat kunt ontvangen wanneer je defecten opmerkt. In mijn ogen is dit belangrijk, omdat het ook belangrijk is dat je altijd een goedwerkende AED in huis of in de buurt moet hebben. Kortom, even in het kort nog alle belangrijke punten uit mijn review:

  • Een aed online bestellen doe je bij AED-webshop;
  • Je krijgt direct overzicht welke apparaten er zijn en kunt zo je keuze maken;
  • Dankzij het idee van aed online bestellen krijg je optimaal gevoel van veiligheid en je kunt zo iedereen betrekken in de rol van het gebruik van een defibrillator;
  • Je kunt direct contact maken met mensen die verstand hebben van het gebruiken van een AED;
  • Ze geven tien jaar garantie wat belangrijk is.

Mochten we problemen krijgen, dan weten we waar we terecht kunnen: AED-webshop, bedankt en goed dat jullie er zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn