Waar kan ik gerookte kip filet topseal bestellen?

Wij hebben al jaren een slagerij in de familie en ik heb mijn hele leven geholpen in dit familiebedrijf. Ik wilde nooit slager worden, maar mijn vader vond het belangrijk dat zijn kinderen allemaal meehielpen in het bedrijf. Gelukkig zijn er andere manieren om te helpen in de slagerij en kon ik ook helpen met marketing en in de winkel staan. Wij verkochten voorheen geen kip, maar ik merkte dat veel klanten hier wel interesse in hadden. Ik stelde het idee van kip verkopen aan mijn vader voor en hij wilde het wel proberen. Ik ging op zoek naar een bedrijf waar wij gerookte kip filet topseal konden kopen en kwam toen uit bij moormann.nl. Mijn vader en een andere slager bereiden al vlees in onze slagerij en dit is altijd vers. Wij hebben een grote koelruimte en daar wordt het vlees tijdelijk opgeslagen, waarna zij het snijden en daarna komt het in de winkel te liggen. Wij vonden het een te groot risico om in een keer kip te verkopen in de winkel, omdat hier veel kosten mee zouden kopen en wij die expertise niet hebben. Het leek ons het beste om met een product te beginnen en gerookte kip filet topseal leek ons de beste keuze. Gerookte kip is erg populair in onze gemeente en door producten te sealen kan je ze langer bewaren. Het zou een tijdje duren voordat alle klanten door zouden hebben dat wij ook gerookte kip filet topseal zouden verkopen, daarom was het voor ons fijn dat de producten niet snel bederven. Voor ons was het echter zeer belangrijk om een betrouwbare partner te vinden die kwaliteit kon leveren. Bij een supermarkt in de buurt wordt ook gerookte kip verkocht en wij wilden betere kwaliteit verkopen, dat is namelijk een belangrijke reden voor onze klanten om bij ons te kopen.

Gerookte kip filet topseal van moormann

Ik ging op zoek naar leveranciers die gerookte kip filet topseal konden leveren en vond verschillende partijen. Een van de bedrijven die ik had gevonden was moormann en wij besloten voor hun te kiezen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wild en gevogelte en heeft een ruim assortiment aan kwaliteit producten. Zij hebben alle certificaten en bedienen verschillende grote bedrijven in Nederland. Dit bedrijf dacht goed met ons mee en kon de gerookte kip filet topseal voor een goede prijs leveren.

Klanten zijn er blij mee

Wij verkopen nu een aantal weken de gerookte kip filet topseal en onze klanten zijn er blij mee. Wij verkopen meer dan wij van te voren hadden verwacht en willen nu meer kip verkopen in de winkel. De kwaliteit van de kip is zeer goed en komt overeen met het vlees in de slagerij. Wij zijn al gesprekken met moormann aan het voeren over het uitbreiden van het assortiment. Wij kunnen moormann aanraden en vinden dit bedrijf een goede partner.   

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in wild en gevogelte
  • Zij hebben een ruim assortiment en bedienen veel klanten
  • Wij konden een goede prijs afspreken voor de gerookte kip filet topseal
  • Onze klanten zijn blij met de producten   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn