Een pocketvering matras 180×200 kopen?

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Als je net als ik een moeilijke slaper bent dan is een pocketveringmatras 180×200 waarschijnlijk ook iets voor jou! Deze kun je het beste kopen bij droomidee. Toen ik een jaar geleden een pocketveringmatras 180×200 aanschafte sliep ik meteen een stuk beter. Je kunt bij droomidee kiezen uit een matras met kousschuim, traagschuim of een combinatie van beiden nemen, maar net wat jij fijn vindt! 

Zoals ik al zei, ben ik een moeilijke slaper. Dat ben ik altijd al geweest en dat is zeker geen pretje. Wanneer ik ergens slaap, bij vrienden of in een hotel, kan ik meestal helemaal niet in slaap komen of wordt ik meerdere keren per nacht wakker. Meestal omdat ik dan last krijg van mijn nek of rug. Dit is erg vervelend en ook voor anderen erg irritant. Een tijdje geleden heb ik al het perfect kussen gevonden, eentje met speciaal memory foam die de vorm aanneemt van je hoofd en nek. Dit scheelde al een hoop. Ik kwam er echter al gauw genoeg achter dat een goed matras voor mij ook echt een must is. Omdat niets hielp met beter in slaap komen en goed in slaap blijven, raadde een goede vriend van mij aan om eens te kijken bij droomidee. Toen ontdekte ik het pocketveringmatras 180×200. Na veel research en telefoontjes met droomidee ter advisering, besloot ik er voor te gaan. Een goed matras is namelijk geen koopje en daar moet je goed over nadenken. Wanneer je moeite hebt met slapen, heb je namelijk een matras nodig dat goed bij jou past. Uiteindelijk bleek dit een zeer goede keuze te zijn geweest! 

In dit artikel zal ik vertellen over de voordelen van een pocketveringmatras 180×200 en waarom je deze het beste kunt kopen bij droomidee. 

De voordelen van een pocketveringmatras 180×200

Een pocketveringmatras 180×200 is een matras van een zeer goede kwaliteit. Je mag een optimale ondersteuning verwachten. Dit was precies wat ik nodig had. Deze optimale ondersteuning komt doordat het matras bestaat uit een groot aantal springveren. Door deze springveren kunnen de veren in het matras elkaar niet raken. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen. Elke pocketveer die zich in het matras bevindt kan zich daarom individueel en volledig aanpassen aan het lichaam. Hoe meer veren per vierkante meter zich in een matras bevinden, hoe beter de ondersteuning voor je lichaam. Omdat er in een pocketveringmatras 180×200 zoveel veren zitten, biedt dit matras dus de beste ondersteuning die je maar kunt krijgen! Daarnaast zorgen deze veren voor een uitstekende ventilatie. Dit betekent warmte in de winter en frisheid in de zomer. Een pocketveringmatras 180×200 is daarom dé oplossing voor de moeilijke slaper!

Om je over de streep te trekken

Lijkt een pocketveringmatras 180x 200 jou wel wat, maar twijfel je nog een beetje door de prijs van een dergelijk matras? Dan hier nog een paar redenen om je over de streep te trekken:

  • Het matras zorgt ervoor dat je stabiel op je buik, rug of zij ligt. 
  • De verdeling van je lichaamsgewicht wordt optimaal verdeeld door het gebruik van zeven verschillende comfortzones. 
  • Het vocht, zoals zweet, wordt door de pocketvering beter gereguleerd. Het vocht wordt namelijk aan de onderkant van het matras weer afgevoerd. 
  • Door het voorkomen van kuilvorming, worden nek-, rug- en schouderklachten voorkomen. Dit was voor mij de belangrijkste reden om voor een pocketveringmatras 180×200 te kiezen.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn