Vul je e-sigaret met de juiste e liquid

Vul je e-sigaret met de juiste e liquidIk heb jaren gerookt. Ik ben er op de middelbare school mee begonnen en het is me nooit gelukt om er mee te stoppen. Het verbaast me echt van mezelf. Ik ben namelijk altijd bezig met gezond eten en veel sporten. Ik heb dan ook meerdere keren geprobeerd om te gaan stoppen met roken. Maar dit lukt telkens maar niet. Nadat ik de zoveelste poging deed was ik er wel klaar mee. Ik ben overgestapt op de e-sigaret. Een veel gezonder alternatief dan de normale sigaret. Met de e liquid kan je deze sigaret gemakkelijk bijvullen. Veel mensen denken dat dit heel moeilijk is maar daar ben ik het niet mee eens. Je moet het even een keertje proberen zodat het de volgende keer eenvoudig gaat. Ik voel me een stuk fitter sinds ik de elektrische sigaretten gebruik. Ik zit hierdoor een stuk beter in mijn vel.  

E liquid om je sigaret mee te vullen

Normaal rookte ik een pakje sigaretten per dag. De volgende dag moest ik dan ook een sigaretje roken bij mijn kopje koffie. Maar als ze dan op waren dan was er oorlog. Wat was ik dan een stuk chagrijn zeg, niet normaal. Dat doet roken dus met je, een verslaving is echt niet goed. Je verandert er door als persoon. Ik zorg er nu voor dat ik altijd voldoende e liquid in huis heb zodat ik altijd kan roken met mijn e-sigaret. Dit is een stuk beter voor mezelf en dit is ook beter voor mijn relatie. Mijn vriendin vindt dat ik ben veranderd sinds ik ben overgestapt. Ik ben het maar eens, ik voel me beter en ik ervaar geen stress meer over het roken.

Veel goedkoper dan normale sigaretten

Veel mensen die verslaafd zijn aan roken zijn hier constant mee bezig. Als mijn pakje sigaretten op was ervaarde ik veel stress. Dit reageerde ik dan ook af op de mensen in mijn omgeving. Dit was natuurlijk niet echt gezellig. Daarnaast was het niet goedkoop om een pakje per dag te roken. Als je het allemaal gaat uitrekenen hoeveel ik heb betaald aan al die sigaretten word je bang. Ik heb dus ook geen idee hoeveel ik heb verspild. Ik weet wel dat het roken van een e-sigaret veel goedkoper is dan het roken van een normale sigaret. Het is wel belangrijk datje altijd voldoende e liquid in huis hebt. Dan kan je altijd blijven roken. Ik voel me ook nog eens een stuk frisser door deze nieuwe manier van roken. Mijn haar en huid ruikt nooit meer naar rook. Waarom wil je een e liquid sigaret:

  • Nooit meer stress om je volgende sigaret
  • Je kan altijd roken met voldoende vloeistof
  • Je ruikt nooit meer naar rook
  • Geen rookgeur meer in je kleding of haar
  • Je voelt je fitter, gezonder en energieker
  • Een e-liquid sigaret is een stuk gezonder dan een normale sigaret.

Mijn gezondheid is belangrijk voor me, maar toch heb ik jaren gerookt. Ik begon hier heel vroeg mee en was dan ook zeer verslaafd. Sporten en gezond eten zijn belangrijk voor me maar met het roken kon ik maar niet stoppen. Om gezonder te roken ben ik toen overgestapt op de e-sigaret. De e liquid bijvullen is zeer eenvoudig en goedkoop. Het roken van de e-sigaret is dan ook een stuk gezonder en goedkoper dan normaal roken. Het bijvullen van de e liquid is heel snel en gemakkelijk om te doen. Als je het één keer hebt gedaan dan kan je dit moeiteloos doen. Wil je meer weten over e liquid sigaretten? Neem dan een kijkje op de website van nieuwesigaret.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn