Op zoek naar een directie coach vrouw

Zoek dan niet verder en ga direct naar elodievansytzama.nl om een afspraak te plannen voor een vrijblijvende kennismaking of intake gesprek. Zelf zocht ik online naar ‘directie coach vrouw’. Mijn ambities waren sky high maar ik wist niet meer goed hoe ik het vorm moest geven. Na lang zoeken kwam ik uit bij Elodie van Sytzama uit Amsterdam. Zij werkt als directie coach voor de vrouw in de directie, en werkt uiteraard ook buiten Amsterdam. Als vrouw in een directie heb je misschien eerder behoefte aan een coach, omdat je nogal eens tegen beperkingen of het bekende glazen plafond kan aanlopen. Ik zou Elodie honderd procent aanbevelen voor vrouwen in directie of hoge functies die op zoek zijn naar een coach.

  • Elodie heeft jarenlange ervaring als directie coach voor de vrouw aan de top
  • Elodie weet wat het is als directie coach voor de vrouw en weet waar zij tegenaan kunnen lopen
  • Zij kan u helpen nieuwe inzichten te creĆ«ren en weer in uw kracht te komen staan

Velen gingen u al voor en gingen een ‘directie coach vrouw’ traject aan bij Elodie. De reacties zijn veelal, eigenlijk alleen maar, lovend. Er zijn al veel directie vrouwen geholpen aan een coach via Elodie. Pijnpunten en frustraties worden besproken en aan het licht gebracht. Er is weinig waar Elodie inmiddels geen ervaring mee heeft. Ze is erg discreet en professioneel!

Directie coach vrouw; hoe gaat het in zijn werk?

Als je zoekt op ‘directie coach vrouw’ kom je al gauw uit bij Elodie. Elodie werkt heel laagdrempelig. Directie vrouwen zoekend naar een coach kunnen telefonisch of per mail contact opnemen. Vaak worden zij dan binnen een of twee werkdagen terug gebeld of gemaild en wordt even kort besproken wat de pijnpunten en frustraties zijn waar deze directie vrouwen een coach bij kunnen gebruiken. Vaak hebben zij overeen dat ze blaken van ambitie en kennis en kunde. De omgeving maakt het soms moeilijk de volgende stap te zetten. Daarbij kan Elodie perfect helpen, en daarmee heeft zij heel veel ervaring als directie vrouw coach in en om Amsterdam.

Wat zijn de ervaringen bij de zoekwoorden directie coach?

Door haar jarenlange ervaring heeft Elodie een mooie rugzak met bagage om top vrouwen aan een coach te helpen of door ze zelf te coachen. Zij weet heel goed welke paden kunnen of moeten worden bewandeld om meer uit uw professionele leven en uit uw eigen talenten en ambities te halen. Zelf is Elodie ook een succesvol zakenvrouw, wat maakt dat zij weet hoe een coach voor vrouwen op hoge functies het beste te werk kan gaan. Na het eerste gesprek en een korte kennismaking weten beide partijen vaak al gauw of ze iets voor elkaar kunnen betekenen. Zo heeft zij al veel directie vrouwen gecoacht in bijvoorbeeld AMC, gemeente Amsterdam of het Rijksmuseum. Zij vertaalt jouw drijfveren, talenten en ambities naar effectief gedrag en helpt je zo jouw doelen te verwezenlijken. Over het algemeen wordt de werkwijze van Elodie beschreven als zeer doelgericht en effectief. Zo hielp zij verschillende directie vrouwen met coachen op hun drijfveren, etaleren van hun talenten en het leren kennen van de eigen beperkingen. Ook de manier waarop zij daarmee om gingen was van groot belang in het coachingstraject. Vele topvrouwen geven aan dat het een erg leerzaam traject is geweest wat zij alleen niet hadden kunnen realiseren, of zij geven aan leiderschapskwaliteiten te hebben ontwikkeld waarvan ze zelf niet wisten dat het in ze zat. Kortom, een erg effectief traject voor alle vrouwen die een directie coach voor de vrouw zoeken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn