Start vandaag nog met BBQ vlees bestellen in Hilversum

Barbecueën kunt u in ieder seizoen. Of het nou in de zomer is, terwijl de zon volop schijnt of in de winter, u kunt altijd BBQ vlees bestellen in Hilversum. BBQ vlees bestellen in Hilversum geeft u de mogelijkheid om een gelegenheid helemaal af te maken. Voor het beste vlees kunt u BBQ vlees bestellen in Hilversum bij Keurslagerij N. van Zadelhof. Wij hebben een groot assortiment aan vlees in ons assortiment, zodat er altijd een ruime keuze is bij het BBQ vlees bestellen in Hilversum. Wij vertellen u graag meer over ons assortiment en hoe u BBQ vlees kunt bestellen in Hilversum, zodat u uw feest kunt omtoveren tot een waar vleesparadijs.

BBQ vlees bestellen in Hilversum biedt veel keuzes

BBQ vlees bestellen in Hilversum biedt u een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen. Voor ieder budget en iedere smaak zijn er pakketten te verkrijgen, waarmee u uw gelegenheid helemaal af kunt maken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een op maat gemaakt assortiment. Zo heeft u altijd wat u wilt hebben en kunt u al het BBQ vlees bestellen in Hilversum dat u nodig denkt te hebben. Wij nemen dit deel van de organisatie van uw barbecue graag uit handen door hoogwaardig kwaliteit vlees voor u te leveren. Wij hebben verschillende pakketten BBQ vlees die u kunt bestellen in Hilversum:

  • Super de Luxe, met onder andere entrecote en biefstukspiesjes
  • Favoriet, met BBQ worst, lamsspies en varkenshaas saté
  • Populair, met hamburgers, worst en sjasliek
  • Bourgondisch, met onder andere spareribs en biefstukspiesjes
  • Make it Complete

Bij het ‘Make it Complete’ pakket kunt u tegen een meerprijs van 5 euro per persoon uw pakket compleet maken. Naast ons vleesassortiment serveren wij drie soorten salades, drie soorten sauzen en stokbrood met kruidenboter. Daarbij zorgen wij ook voor porseleinen borden en RVS bestek vanaf 10 personen. Indien u een van deze dingen los wilt bestellen, dan vragen wij 6,50 euro per persoon. Zo heeft u altijd de producten in huis om een geslaagde barbecue te organiseren, zonder dat u uiteindelijk met alle rommel en afwas komt te zitten. Wij kunnen u ook altijd adviseren over de beste pakketten en alles wat u nodig heeft om BBQ vlees te bestellen in Hilversum. U plant uw feest, wij nemen de rest van de organisatie van u over door al het vlees en benodigdheden te leveren om uw barbecue tot een succes te maken.

Wij staan altijd achter onze producten

Keurslagerij N. van Zadelhof is uw adres waar u moet zijn voor het beste vlees. Naast ons grote assortiment aan barbecuevlees hebben wij ook alles in huis voor gourmet-, fondue-, en steengrillhotels. Wij kunnen u hierbij adviseren, maar u kunt ook zelf alles samenstellen zodat alles naar wens is. Wij vinden persoonlijke service belangrijk en luisteren daarom altijd naar uw wensen. Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit als het om ons vlees gaat. Wij halen ons vlees namelijk alleen bij boeren waar wij 100 procent achter staan. Zo kunnen wij garanderen dat het vlees mooi mager, smaakvol en botermals is en dat de dieren op een dier- en milieuvriendelijke manier gefokt en gemest zijn. Dit proeft u ook altijd terug in het vlees dat u bij ons besteld. Uw bestelling plaatst u eenvoudig door een keuze te maken uit de verschillende pakketten een een mailtje te sturen of het contactformulier in te vullen. Hierbij vult u in voor hoeveel personen het is en op welke dag u de bestelling wenst op te halen. Onze contactgegevens vindt u op https://vanzadelhofhilversum.keurslager.nl/home/herkomst/rundvlees/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn