Overweegt u een haartransplantatie te ondergaan?

Toen ik bijna dertig was, begon ik te merken dat ik kaler begon te worden. Eerst dacht ik dat het gewoon een typisch gevalletje was van een opschuivende haargrens, maar op een gegeven moment schoof die grens zover door dat ik eigenlijk niet eens meer een grens kon herkennen. Ik werd gewoon hartstikke kaal en dat was iets waar ik sterk van baalde. Ik ben namelijk nog jong en door mijn kale kop lijk ik twintig jaar ouder en dat is op mijn leeftijd niet echt charmant. Ik ben daarom gaan kijken wat ik doen doen en ik heb toen gezien dat je een haartransplantatie zou kunnen ondergaan. Wanneer je een haartransplantatie zou gaan doen, kan men doorgaans weer een mooie volle haardos voor je maken. Ik heb daarom gekeken of ik ergens een haartransplantatie kon ondergaan want de mogelijkheden van zo’n haartransplantatie spraken mij heel erg aan. Ik heb toen gezien dat ik in Nederland behandeld kon worden, maar ik schrok mij een hoedje van de prijzen die een haartransplantatie moest gaan kosten. Ik heb daarom ook gelijk voorgenomen dat ik dus niet een haartransplantatie in Nederland zou gaan doen omdat ik hier echt niet veel beter van zou worden. Ik heb echter wel altijd nog ergens in mijn achterhoofd het idee gehad dat ik toch eigenlijk wel graag een haartransplantatie zou willen doen en ik was daarom ook heel enthousiast toen ik hoorde dat ik ook een heel hoogwaardige haartransplantatie in het buitenland zou kunnen gaan doen. Ik heb namelijk gemerkt dat ik mij ook in Turkije kon laten helpen wanneer ik een haartransplantatie wilde ondergaan. Sterker nog: ik kon het gehele traject in Nederland starten en uiteindelijk zou ik dan in Turkije een haartransplantatie kunnen ondergaan zonder dat ik daar veel voor hoefde te betalen. Genoeg reden dus om te zorgen dat ik eens meer over deze mogelijkheid kon vinden want als ik voor een goede prijs een goede haartransplantatie kon ondergaan, dan wilde ik daar maar wat graag gebruik van gaan maken. Ik heb toen gezien waar ik moest zijn en ik heb toen de mensen van esteworld-haartransplantatie.nl gevonden. Deze mensen zijn echt tot heel veel in staat en ik was gelijk onder de indruk van hun mogelijkheden. 

Ik heb hier een haartransplantatie ondergaan 

Ik ben heel blij dat ik hier een haartransplantatie ben ondergaan omdat ik gemerkt heb dat deze mensen kunnen zorgen dat je weer een mooie, volle haardos kunt krijgen. Ik heb de behandeling deels in Nederland laten doen en deels in Turkije en daar ben ik zeer goed over te spreken. Ik ben altijd geholpen door Nederlandstalige mensen waardoor ik altijd wist wat er gebeurde. Ik vond alles zeer professioneel gaan en ik kan daarom ook iedereen zo’n haartransplantatie aanraden. 

Wilt u zich ook laten helpen? 

Mocht u zich ook willen laten helpen, dan kunt u:

  • Een keer naar de site esteworld-haartransplantatie.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben 
  • Een keer een afspraak maken om het traject in Nederland op te starten 

Ik ben bij dat ik nu weer tien jaar jonger lijk omdat ik weer een heel mooie haardos heb. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn