Is shortlease voor zzp ook mogelijk?

Als zelfstandig ondernemer moet ik zorgen dat ik goed bij mijn klanten kan komen en daarom moet ik zorgen dat ik een auto kan gebruiken waar ik al mijn gereedschappen in kwijt kan. Dat betekent dat je een behoorlijk bedrag moet betalen wanneer je een goede auto moet kopen en dat risico kon ik even niet nemen. Zeker na 2020 is het maar de vraag hoe de zaken zullen blijven gaan en daarom ben ik gaan kijken wat de mogelijkheden waren wanneer het ging over leasen. Als ik namelijk voor een goede prijs een  wagen kon leasen, dan wilde ik daar graag gebruik van maken. Ik ben toen gaan kijken wat ik aan mogelijkheden kon vinden en toen heb ik gezien dat er ook zoiets al shortlease voor zzp-ers bestaat. Dat was interessant om te zien en ik ben daarom gaan kijken bij welke bedrijven je moet zijn wanneer je aan shortlease voor zzp wilt gaan doen. Ik heb toen gezien dat je het beste gewoon maar even kunt gaan googelen op ‘shortlease zzp‘ om een overzicht te vinden van de bedrijven die je kunt benaderen. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je willekeurig naar sites van bedrijven gaat, je er bijna zeker van kunt zijn dat je niet de juiste mogelijkheden te zien krijgt. Je moet namelijk zeker zijn dat wanneer je een bedrijf benadert, je hier ook goede zaken kunt doen omdat je anders eindeloos voor dichte deuren komt te staan. Toen ik ging kijken waar ik gebruik kon maken voor shortlease voor zzp, heb ik de site dealerleasing.nl gevonden. Deze site heeft alles wat je hoopt te vinden als je gaat zoeken naar shortlease voor zzp bedrijven. Ik heb namelijk gezien dat je via deze site heel interessante mogelijkheden kunt vinden om een goede wagen te leasen, zonder dat je daar gelijk heel lang aan vast hoeft te zitten. Ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat ik deze site gevonden heb en het was voor mij gelijk duidelijk dat ik hier graag een keer een gesprek wilde voeren over de mogelijkheden die ik had om aan shortlease voor zzp te gaan doen. 

Shortlease voor zzp’ers is echt ideaal 

Ik heb gemerkt dat shortlease voor zzp bedrijven heel interessant kan zijn omdat je namelijk niet aan heel lange contracten vastzit. Daardoor is het voor mij ook mogelijk om een goede auto te gebruiken zonder dat ik daar gelijk bakken met geld voor hoef te betalen. Ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat ik even in de materie gedoken ben en ik kan u zeggen dat ik met heel veel plezier in mijn mooie wagen rijd. 

Bent u nieuwsgierig geworden? 

Mocht u nieuwsgierig geworden zijn naar de mogelijkheden die u bij de mensen van dealerleasing.nl kunt vinden, dan kunt u:

  • Even naar de site van dit bedrijf surfen 
  • Bekijken  wat deze mensen u te bieden hebben 
  • Een keer contact opnemen om de mogelijkheden door te nemen 

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt  worden.                      

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn