Op zoek naar een hypotheekadviseur in Tilburg

Deze zomer hadden mijn vriend en ik de beslissing genomen om ons eerste huis te kopen. We zijn nu al een aantal jaar samen en vonden het tijd worden om samen te wonen. Ik ben geboren in Tilburg en mijn vriend is hier al vaak geweest, het leek ons een leuk idee om hier ons huis te kopen. Allebei beseften we ons dat een huis kopen een grote stap is, het is een erg grote aankoop, dat veel invloed heeft op onze financiën. Daarnaast zouden wij voor de eerste keer samenwonen en dat vonden wij natuurlijk ook erg spannend. Ik had er vertrouwen in dat het goed zou gaan, maar het zou niet altijd gemakkelijk zijn. Ik sprak met mijn ouders over de plannen van een huis kopen in Tilburg en ze waren er erg blij mee. Ze vonden het een goed idee en waren blij dat we voor Tilburg hadden gekozen. Mijn ouders vertelden me, dat het verstandig zou zijn om met een onafhankelijke hypotheekadviseur in Tilburg te praten. Dit hadden zij ook gedaan voor het afsluiten van hun hypotheek. Dit leek mijn vriend en mij ook een goed idee. Toevallig kreeg ik een uitnodiging van mijn bank binnen om met hun hypotheekadviseur in Tilburg te praten. Waarschijnlijk sturen ze die naar iedereen op een bepaalde leeftijd. We vonden het een goed idee om te praten, we konden in ieder geval wat leren over een hypotheek. Het gesprek bij de bank was erg prettig, we kregen veel informatie over hypotheken, maar het aanbod was erg beperkt. Ik had toch het gevoel dat we met een verkoper aan het praten waren, iemand die graag van zijn producten af wil. Misschien was een hypotheek afsluiten bij mijn bank een goede keuze, maar wij wilden toch praten met een onafhankelijke hypotheekadviseur in Tilburg.   

Een onafhankelijke hypotheekadviseur in Tilburg

Online zochten we naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Tilburg en kwamen toen hypotheekshop.nl tegen. Ze hadden een kantoor niet zo ver van mijn ouders huis, dus we konden hier gemakkelijk even binnenstappen. Voor de zekerheid maakten we online een afspraak en zagen we dat het eerste adviesgesprek gratis was. We hadden dus niets te verliezen om even te praten. Het was een erg leuk gesprek met de onafhankelijke hypotheekadviseur in Tilburg. We besproken onze situatie en onze plannen voor de toekomst. Daarnaast hadden we het over verschillende hypotheken en vertelde ze ons het bedrag dat we konden lenen. Hiermee wisten we welke huizen binnen ons budget pasten. We spraken af dat wij naar huizen zouden kijken en als we dat wilden, dat we daarna terug konden komen voor een tweede gesprek. Dit leek mijn vriend en mij allebei een goed plan, want we hadden een veel beter gevoel bij De Hypotheekshop dan bij de bank. We vonden een huis in de buurt dat wij allebei graag wilden kopen en hadden daarna weer een gesprek bij De Hypotheekshop.

Een hypotheek afgesloten bij De Hypotheekshop

Het tweede gesprek bij de onafhankelijke hypotheekadviseur in Tilburg was weer erg goed. Hierna hadden we al een goed idee van welk hypotheek voor ons geschikt zou zijn. Voordat we het huis kochten hadden we nog regelmatig contact. Via email en over de telefoon werden we elke keer netjes geholpen. Uiteindelijk kochten we het huis en sloten we een hypotheek af met de hulp van onze adviseur. Voor een onafhankelijke hypotheekadviseur in Tilburg adviseren wij De Hypotheekshop

  • Ze zijn echt onafhankelijk en adviseren wat bij jouw situatie past
  • Het eerste adviesgesprek is gratis
  • Je betaalt per uur, maar uiteindelijk kan je veel besparen
  • De adviseur stond altijd klaar voor ons om te helpen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn