Meer weten over portfolio management?

Meer weten over portfolio management?Ik vind het helemaal geweldig om een eigen bedrijf te hebben. Dat komt wellicht ook doordat het ontzettend goed loopt en we inmiddels zijn uitgegroeid tot een groot bedrijf dat bouwprojecten in de breedste zin van het woord kan verzorgen. Ik heb er zo veel van geleerd. En als je net begint als ondernemer, zou ik je aanraden om je direct te verdiepen in portfolio management. Ik ben zo’n vijf jaar geleden voor mezelf begonnen met een klein bedrijfje. Dat was geweldig om op te starten, voor het eerst stond ik qua werk op eigen benen. Maar al had ik me nog zo goed ingelezen en had ik al veel ervaring met het begeleiden van bouwprojecten, je weet niet alles. Dit resulteerde erin dat ik op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zag. We groeiden en ineens waren we heel groot met veel personeel. Ik had goede mensen in dienst, iedereen werkte hard. Maar het voelde alsof alles me op een gegeven moment boven de pet groeide. Toen kwam gelukkig een van mijn medewerkers met de tip om me te verdiepen in portfolio management. En ik ben heel blij dat ik dat meteen heb gedaan.

Ga voor portfolio management naar Densi Consulting

Nog niet iedereen is bekend met het fenomeen portfolio management en daarom wil ik iedere ondernemer aanraden om hier meer over te lezen. Dat zou ik vooral doen via de site https://densi-consulting.nl/portfolio-management/. Hier vind je veel waardevolle informatie over portfolio management en alles wat daarbij komt kijken. Bovendien hebben ze veel diensten die zij aanbieden als het om portfolio management gaat. Bij portfolio management gaat het eigenlijk om het beheer van alle systemen of projecten binnen een organisatie. Toen ik hier meer over las, viel het kwartje. Het was alsof alles op z’n plek viel, dit was precies wat er aan de hand was binnen mijn organisatie en ik was dan ook heel blij dat er snel actie kon worden ondernomen. Ik heb hier zelf weinig ervaring mee en verstand van, dus het was een grote opluchting om voor deze vorm van management een expert met veel vakkennis en ervaring te kunnen inschakelen. En het bevalt me tot nu toe uitstekend, dus als je nog een partij zoekt op dit vlak, dan zou ik je zeker aanraden om voor Densi Consulting te kiezen.

Densi Consulting is een aanwinst voor je bedrijf

Densi Consulting heeft naast portfolio management nog meer te bieden, dus klik op hun website vooral eens op een van de volgende onderwerpen om hier meer over te lezen:

  • PMO
  • Projectmanagement
  • Projectbeheersing
  • Project management office

Het eerste gesprek dat we voerden, was gelijk goed. Je merkt aan alles dat zij experts zijn die echt verstand van zaken hebben en dat ze ook echt aanpakkers zijn. Al snel was er een plan om mijn bedrijf naar een hoger plan te tillen. Ze hebben eerst de huidige situatie in kaart gebracht en op basis hiervan werd een plan van aanpak gemaakt. Op deze manier wordt alles in goede banen geleid en krijgt elk project de aandacht en service die het verdient. Densi Consulting is echt een geweldige partij, ze hebben zo veel betekend voor mijn bedrijf. Ik heb het gevoel dat ik de controle weer terug heb en dat ik weer de kwaliteit kan bieden die elke klant verdient. Het is een investering gebleken die het meer dan waard is. Dus check de site en kijk wat er allemaal mogelijk is. Dan ontdek je snel zelf wat een aanwinst Densi Consulting kan zijn voor jouw organisatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn