Op zoek naar een goede makelaar in Arnhem?

Of het nou de eerste keer is of niet, op een gegeven moment moet vrijwel iedereen in zijn leven een keer een huis kopen of verkopen. Voor iedereen is dat een spannend moment. Zelfs al heb je het meerdere keren gedaan. De bedragen waarover je het hebt zijn over het algemeen groot, en er komt veel bij het kopen of het verkopen van een huis kijken. Hypotheken, inspecties, Funda of dergelijke websites in de gaten blijven houden, foto’s, video’s, misschien een open huis, noem maar op! Een huis kopen of verkopen is niet niks! Precies om deze reden kiezen veel mensen ervoor om een expert in te huren. Iemand die alles weet over het kopen en verkopen van een huis, zodat ze zichzelf veel moeite kunnen besparen. Iemand die weet wat waar je op moet letten wanneer je een huis gaat kopen, omdat hij zelf al heel wat huizen verkocht heeft. Die goed kan inschatten of een huis dus niet te duur verkocht wordt, en voor je kan onderhandelen als dat nodig is. Iemand die al je vragen kan beantwoorden over hoe je het beste je eigen huis kunt verkopen, wat de beste verkoopstrategie is en hoe je huis er het beste uitziet zodat het sneller verkocht wordt. Een goede makelaar kan je bij al deze dingen en meer helpen. Van Ons makelaar is zo’n makelaarsbedrijf dat je kan helpen bij zowel de aankoop als verkoop van een huis. Wij staan voor eerlijkheid en vertrouwen. Wij nemen onze taak als makelaar erg serieus, omdat we weten hoe belangrijk het kopen of verkopen van een huis kan zijn. Misschien ben je wel je droomhuis tegengekomen, maar weet je niet hoe je je het beste kan opstellen om de kans zo groot mogelijk te maken dat je het huis mag kopen. Of misschien betaal je al een tijd twee hypotheken, en kun je het financieel gezien niet meer lang volhouden maar je weet niet wat je moet doen om je huis zo snel mogelijk te verkopen. Als makelaar in Arnhem kunnen wij daar een belangrijke rol in spelen.

Wat Van Ons makelaar in Arnhem je te bieden heeft

Naast het feit dat we vertrouwen en eerlijkheid nastreven, hebben we je als makelaar in Arnhem ook nog wat concrete dingen te bieden. Onder andere:

  • Wij doen alle promotie (foto’s, video’s, open huis et cetera).
  • We maken samen met jou een realistisch plan zodat we methodisch aan de slag kunnen.
  • Naast aankoop en verkoop kunnen we je ook helpen met de hypotheek en taxatie.

We zijn als makelaar in Arnhem relatief gezien klein, wat betekent dat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Je wordt bij ons niet behandelt als een nummertje. We zorgen ervoor dat het contact tussen ons en jou goed is, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen met het realiseren van je doelen. Van Ons is vanzelfsprekend niet de enige makelaar in Arnhem, maar we zijn wel vrijwel de enige die je dit kunnen bieden. Daarnaast kunnen we over het algemeen veel meer services bieden dan de gemiddelde makelaar in Arnhem.

Neem contact met Van Ons makelaar op

Als je behoefte hebt aan hulp van een goede makelaar in Arnhem, kun je via onze website contact met ons opnemen: vanonsmakelaars.nl. Doe een belletje, stuur een bericht, of kom gewoon eens bij ons langs om een kop koffie te drinken en om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Van Ons makelaar in Arnhem helpt je je doelen te bereiken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn