Ben je op zoek naar houten keukenkastjes? 

Soms heb je gewoon even de behoefte om je keuken een nieuwe frisse look te geven. Misschien is je keuken wel heel oud en echt aan vervanging toe, of is je smaak gewoon in een paar jaar tijd veranderd en wil je een gloednieuwe keuken om de look van je interieur wat op te frissen. Wanneer je je keuken wilt gaan verbouwen, zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Wil je bijvoorbeeld houten keukenkastjes, of kies je toch liever voor kunststof? Wat voor keukenapparatuur wil je in je keuken hebben? Kies je voor inbouwapparatuur of losse apparatuur? Kies je dan voor een houten afwerking of toch voor rvs? Wat voor keukenblad wil je hebben? Welke kleuren wil je voor je keuken gebruiken? Allemaal vragen die je jezelf eerst moet stellen voordat je aan de slag kunt gaan. 

Houten keukenkastjes van Meubelmakerij Fundi 

Voordat je je keuken een make-over gaat geven, zijn er dus een hoop zaken waar je rekening mee moet houden. Zelf heb ik afgelopen zomer mijn keuken een onder handen genomen en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met het resultaat. Ik had een erg oude keuken, die uit de jaren tachtig komt. Ik ben zelf totaal niet van die look, dus besloot ik dit eens te gaan veranderen. Ik wilde erg graag houten keukenkastjes hebben. Dit geeft een rustieke, maar toch ook nette uitstraling. Voor mijn nieuwe keuken heb ik deze houten keukenkastjes speciaal op maat laten maken door Meubelmakerij Fundi. Meubelmakerij Fundi is gespecialiseerd in het op maat maken van verschillende houten meubels. Ik kon bij Meubelmakerij Fundi bijvoorbeeld kiezen hoe ik de houten keukenkastjes afgewerkt wilde hebben, maar ik kon bijvoorbeeld ook kiezen van wat voor soort hout ik de keukenkastjes gemaakt wilde hebben. Zo heb ik bijvoorbeeld gekozen voor berkenhout. Meubelmakerij Fundi heeft voor mij een set prachtige houten keukenkastjes op maat gemaakt van stevig berkenhout. Dit hout is vervolgens bewerkt met kleurpigment en een mooie lak, wat het een prachtige uitstraling geeft. Naast houten keukenkastjes kun je ook voor andere houten meubels terecht bij Meubelmakerij Fundi. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

  • Tafels 
  • Stoelen 
  • Bedden 

Omdat ik zo blij was met de houten keukenkastjes van Meubelmakerij Fundi kon ik het daar natuurlijk niet bij laten. Het ziet er ook het mooiste uit wanneer alle onderdelen van je keuken perfect bij elkaar passen. Om die reden heb ik ervoor gekozen om mijn hele keuken op maat te laten maken door Meubelmakerij Fundi. Zo heb ik een nieuw aanrecht door hen laten maken met een mooi antraciet keukenblad en zijn al mijn kastjes en lades voorzien van nieuwe grepen. Ik heb tevens gekozen voor inbouwapparatuur die mooi afgewerkt zijn in dezelfde stijl als de rest van mijn keuken. Een volledig berkenhouten keuken geeft toch een hele andere uitstraling dan de keuken die ik eerst had. Ik kom nu met veel plezier in mijn keuken, dankzij het uitstekende werk van Meubelmakerij Fundi. Alles is in overleg met mij en volledig naar mijn wensen ontworpen. de meubels zijn op professionele wijze in elkaar gezet en zijn echt mooier dan ik ooit had durven dromen. Deze keuken gaat dus niet gauw weer verbouwd worden. 

Neem contact op om een ontwerp te bespreken 

Wil jij ook van die mooie houten keukenkastjes? Laat deze dan naar jouw wens ontwerpen en maken door Meubelmakerij Fundi. Kijk op meubelmakerij-fundi.nl voor meer informatie en inspiratie. Je kunt er naast houten keukenkastjes ook ander meubilair op maat laten maken. Via http://meubelmakerij-fundi.nl/ vind je alle mogelijkheden of neem contact op om een ontwerp te bespreken. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn