Met een dom cilinder is uw bedrijf aanzienlijk beter beveiligd

Een dom cilinder mag domweg niet ontbreken in de deur van uw pand, maar ook voor een woning zijn ze zeker aan te bevelen. Zo’n dom cilinder heeft veel voordelen, zoals:

  • Veiligheid met zo min mogelijk sleutels
  • Comfort, aangezien er maar één sleutel nodig is voor alle relevante deuren
  • Er kan worden bepaald welke personen toegang hebben tot welke ruimte(s)

Wilt u meer voordelen lezen met betrekking tot de (dom) cilinder, dan kunt u het beste even naar de website Kluizenensloten.nl gaan. Lees de informatie die u hier aantreft om zo te kunnen besluiten of het aanschaffen ervan voor u ook zoveel voordelen biedt. Heeft u na het lezen van de info nog vragen, dan kunt u uiteraard ook altijd contact opnemen met de medewerkers van Kluizen & Sloten.

Een dom cilinder inclusief sluitplan

In vroegere jaren heb ik gewerkt op diverse kantoren. Eén van de kantoren was een werkplek waar ik meestal in de ochtend als eerste op kwam dagen. Ik kon het ritje op de fiets af vanaf mijn huis. Ik hoefde alleen maar even met de pont het water over te steken. Al met al kostte het me slechts een paar kilometer fietsen. Het was lekker om zo de dag te kunnen starten, zeker wanneer het mooi weer was. Ik beschikte toen nog niet over een auto, maar die had ik in die tijd ook eigenlijk nog niet nodig. Als ik een auto moest hebben, dan gebruikte ik die van mijn ouders. Het openen van het bedrijf was best een verantwoordelijkheid. Er zat net een nieuwe alarminstallatie in en dat vond ik eerlijk gezegd maar een onding. Als ik ook maar even iets verkeerd deed, dan bleef het alarm maar afgaan. Natuurlijk een goed teken dat de alarminstallatie zijn werk deed, maar er was zelden een ochtend dat ik het voor elkaar kreeg om ‘m snel uit te kunnen schakelen. De deur zelf was ook goed beveiligd. Gelukkig had ik daarvan de sleutel, zodat ik probleemloos de deur kon openen en weer kon sluiten. Tegenwoordig bestaan er op dat gebied erg goede oplossingen om het pand zo goed mogelijk te kunnen beveiligen. Zo is er op de momenten dat er niemand aanwezig is in het pand, een zeer kleine kans dat er ingebroken zal kunnen gaan worden. Wilt u nou ook uw bedrijf zo goed mogelijk beveiligen, dan is het zeker zaak om daar eens goed onderzoek naar te doen. Denk er bijvoorbeeld eens over na om een dom cilinder aan te schaffen voor de hoofdingang van het bedrijf en de overige buitendeuren. Dankzij een dom cilinder is er maar één type sleutel voor nodig om alle deuren te kunnen openen. Een dom cilinder is niet gevoelig voor de diverse inbraaktechnieken waarover een inbreker kan beschikken. Zo krijgt deze dankzij een dom cilinder de deur gewoon niet open, waardoor hij het sneller op zal gaan geven. Er is nog heel veel meer te vertellen over de dom cilinder. Deze kan geleverd worden inclusief een sluitplan. Wat dit precies inhoudt, dat vindt u op de site.

Wacht niet te lang met aanschaffen

U wilt het niet meemaken dat u op een dag op de zaak komt en ontdekt dat er belangrijke apparatuur is verdwenen. Die kans aanwezig wanneer uw pand onvoldoende is beschermd. Zoiets betekent natuurlijk een grote kostenpost, maar tegelijkertijd zult u ook veel belangrijke documenten kwijt zijn. Dit kunt u het beste voorkomen door gelijk maar even naar de website Kluizenensloten.nl te gaan. Plaats hier uw bestelling en laat deze gewoon thuisbezorgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn