Kunststof klapkratten

Moet u regelmatig grote voorraden artikelen opslaan of vervoeren, dan is het natuurlijk altijd de vraag hoe u dit nu op de meest efficiënte manier kunt doen. In veel gevallen kunnen kunststof klapkratten echt uitstekend uitkomst bieden. Het grote voordeel hiervan is natuurlijk dat zij in elkaar te klappen zijn. Dat betekent dat u ze op het moment dat u ze in uw opslagruimte niet nodig hebt, gewoon in kunt klappen en in een stapeltje op elkaar kunt leggen. Dan liggen ze u verder niet in de weg, terwijl u toch altijd opslagbakken bij de hand hebt. Ook tijdens vervoer zijn kunststof klapkratten erg handig. U kunt er veel verschillende zaken in vervoeren en als u het afgeleverd hebt, klapt u de lege kratjes weer in elkaar en hebt u in de vrachtauto of bestelwagen ruimte om andere zaken mee te nemen. Zo kunt u meteen op de terugweg bijvoorbeeld ergens iets anders ophalen, waar u normaal gesproken twee keer voor had moeten rijden. Door gebruik te maken van kunststof klapkratten kunt u dus diverse processen efficiënter laten lopen en ruimtes beter benutten en dat is natuurlijk altijd een goede zaak.

Waarvoor zijn kunststof klapkratten geschikt?

Waarvoor kunt u kunststof klapkratten nu eigenlijk allemaal inzetten? Eigenlijk voor alles wat u maar wilt. Er zijn een paar dingen waar u op moet letten, namelijk:

  • de maat
  • de sterkte van de krat
  • de verpakking van de producten

Dergelijke kratten zijn namelijk in verschillende maten verkrijgbaar en voor grotere producten zult u dus ook grotere vouwkratten nodig hebben, anders passen ze er eenvoudigweg niet in. Wilt u zwaardere artikelen er in opslaan, dan is het belangrijk dat u kiest voor kunststof klapkratten met een hoog laadvermogen. Doordat er verschillende varianten verkrijgbaar zijn, is er altijd wel een krat te vinden met het laadvermogen dat u nodig hebt. Tot slot is het belangrijk dat u let op hoe de artikelen die u er in wilt stoppen verpakt zijn. Bij heel veel producten maakt dit niet zo heel veel uit, maar ze zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor onverpakte levensmiddelen. Deze dienen echt opgeslagen en vervoerd te worden in speciale hygiëneboxen en niet in gewone kunststof klapkratten. Wat u er dan wel weer in kunt doen, zijn verpakte levensmiddelen. Zo kunt u er bijvoorbeeld prima verpakte broden in vervoeren of gesloten dozen met koekjes of taarten, om maar eens een paar voorbeelden te noemen.

Ruime keus bij Boxpall

Lijken kunststof klapkratten u ook erg ideaal in gebruik, dan wilt u natuurlijk graag zo snel mogelijk een aantal hiervan aanschaffen. Bij Boxpall vindt u een ruime keus op dit gebied. Zij bieden deze vouwkratten aan in diverse maten. Bij iedere krat staan altijd duidelijk de afmetingen vermeld, net als de literinhoud. Zo weet u zeker dat u het juiste formaat bestelt. Bovendien geven zij bij al hun kunststof klapkratten ook het laadvermogen aan. Zoals we net al melden zijn sommige varianten kratten sterker dan andere en het is wel belangrijk dat u kiest voor exemplaren die voor uw situatie het meest geschikt zijn. Komt u er toch nog niet helemaal zelf uit, ondanks dat alle informatie gegeven wordt? Neem dan gerust eens contact met hun klantenservice op, zij helpen u graag bij het vinden van de juiste klapkrat. Ook kan het zijn dat zij voor uw situatie kunststof klapkratten niet meteen de beste keus vinden, maar dat zij u een andere opbergoptie aan willen raden. Dit kan inderdaad in veel gevallen dan nog een betere oplossing zijn. Boxpall biedt zoveel verschillende soorten kunststof bakken en boxen dat zij voor iedere situatie wel een goede oplossing kunnen bieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn