Speel beach sudoku online

fairplayspelletjes - beach sudokuBij de zomer hoort ook een zomers spelletje en daarom introduceren we hier graag het spelletje beach sudoku voor jou. Zoals de naam beach sudoku al zegt staat dit online denkspelletje in het teken van het strand. Een lekker zomers thema dus. Dit spel ken je vast al wel van de krant, een tijdschrift of een puzzelboek. Het spel heeft alles te maken met cijfers. Deze cijfers moet je in de in totaal 81 hokjes zetten. Het gaat hier om de getallen 1 tot en met 9. Je zet deze getallen natuurlijk niet zomaar ergens neer. Er zijn, ook bij beach sudoku, 9 aparte vierkanten met elk 9 vakjes. Per vierkant is het de bedoeling dat je het getal 1 tot en met 9 erin zet. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat er in iedere rij hetzelfde gebeurt. Je mag dus nooit een dubbel getal in een vierkant of rij hebben staan. Zoals je kunt zien kan dit nog best een uitdaging zijn. Maar dit is juist wat beach sudoku zo een leuk en spannend spelletje maakt. Ook jij kunt het uitproberen op de website fairplayspelletjes.nl. Je hoeft geen software te downloaden en speelt gewoon binnen enkele seconden op de site.

Speel beach sudoku ook samen

In de krant of in een tijdschrift speel je dit cijferspel in de meeste gevallen alleen. Op fairplayspelletjes.nl kun je beach sudoku echter ook in de multiplayer modus spelen. Je kunt dus gezellig samen je hersenen kraken tijdens dit leuke spel. Wanneer je op het spel hebt geklikt heb je voordat je gaat spelen keuze uit drie opties:

  • Speel nu!
  • Daag een vriend uit
  • Daag willekeurig uit

Wil je beach sudoku alleen spelen dan kies je voor de eerste optie ‘Speel nu!’. Voor de multiplayer modus zijn er twee mogelijkheden. Weet je van één van je vrienden dat hij of zij ook graag denkspelletjes speelt, kies dan voor ‘Daag een vriend uit’. Wil je tijdens beach sudoku graag nieuwe vrienden leren kennen, kies dan voor ‘Daag willekeurig uit’. Dankzij deze verschillende opties hoef je dit spel nooit alleen te spelen. Misschien leer je op deze manier ook nog wel handige tactieken om beach sudoku nog sneller op te kunnen lossen. Dit kan zeker van pas komen voor online spellen spelen bij fairplayspelletjes.nl, want voor winst krijg je de zogenaamde ‘Fairplay Munten’. Je kunt voor het spel begint zelf kiezen hoeveel munten je wilt inzetten.

Hoe kom je aan meer Fairplay Munten?

Om meer winst te maken bij het online spel moet je natuurlijk ook meer inzetten en dit kan alleen als je meer Fairplay Munten hebt. Gelukkig zijn er op fairplayspelletjes.nl allerlei manieren om meer Fairplay Munten te bemachtigen. Eén van deze mogelijkheden heb je hierboven al gelezen, namelijk door zo veel mogelijk potjes van beach sudoku van je vrienden te winnen. Hoe meer je wint, hoe meer muntjes je wint natuurlijk. Maar er zijn nog meer manieren om muntjes te verzamelen. Zo is er ook het ‘Dagelijks Kraslot’. Iedere dag kun je gratis nieuwe Fairplay Munten krijgen met dit spannende dagelijkse lot. Je krast de vakjes en ontdekt of je 50, 100 of 1000 muntjes krijgt. Deze winsten kun je vervolgens weer inzetten bij beach Sudoku of bij één van de andere online spelletjes. Wil jij ook beach sudoku gaan uitproberen? Op fairplayspelletjes.nl zie je direct waar je een account kunt aanmaken en via de zoekbalk heb je dit denkspelletje zo gevonden. Je kunt het spel ook gewoon gratis spelen en je bent binnen enkele seconden ingelogd. Met het account speel je zo lang en zo veel als je wilt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn