Houten treinbaan

Veel kinderen die een houten treinbaan hebben kunnen hier uren mee spelen en blijven dit ook jarenlang leuk speelgoed vinden. Dat is ook logisch, het biedt immers ontzettend veel mogelijkheden. Doordat de onderdelen allemaal losgemaakt kunnen worden, heb je eerst al het plezier van iedere keer opnieuw een leuk traject maken. Daarnaast kun je de andere losse onderdelen, zoals een treinstation en spoorwegovergang, ook iedere keer weer op een andere plek plaatsen. En dan kun je ook nog eens de wagons van de trein zelf steeds weer in een andere volgorde neerzetten. De ene keer kun je een lange trein van maken, de andere keer kun je er meerdere kleine treinen mee creƫren. Met een houten treinbaan heb je dus eerst al veel lol van het steeds weer opnieuw nieuwe situaties maken. Is alles geplaatst zoals jij het wilt? Dan kun je aan de slag gaan met het rijden zelf en hiervoor nieuwe situaties verzinnen. Bijvoorbeeld het maken van een noodstop omdat de slagbomen bij de spoorwegovergang nog niet gesloten zijn. Met een houten treinbaan kun je dus heel veel kanten op en je kunt steeds weer nieuwe verhalen er bij verzinnen. Dat maakt het voor heel veel kinderen echt ontzettend leuk om mee te spelen.

Eichhorn houten treinbaan

Wil jij een houten treinbaan voor jouw kinderen aanschaffen? Dan is die van het merk Eichhorn echt een uitstekende keus. Dit bedrijf bestaat al meer dan 60 jaar en heeft in al die jaren bewezen dat zij echt producten van een hoogstaande kwaliteit produceren die een lange levensduur hebben. Daarnaast is het zo dat zij voor alle houten onderdelen die zij maken, altijd enkel FSC gekeurd hout gebruiken. Dat is natuurlijk erg goed, want dan weet je zeker dat jouw aankoop geen schade heeft op het milieu en dat er geen oerbos voor gekapt is. Daar komt nog bij dat alle onderdelen altijd helemaal met de hand gemaakt worden. Koop je een houten treinbaan van dit merk, dan weet je dus dat er aan ieder onderdeel echt aandacht besteed is en dat het met zorg geproduceerd is. Doordat alle delen van hout zijn gemaakt, zijn ze ook allemaal heel erg sterk en dit zorgt ervoor dat ze een lange levensduur hebben. Het gaat niet zomaar kapot en dat is goed om te weten als je kinderen hebt die niet altijd even zachtzinnig met hun spullen omgaan. Kies je voor de houten treinbaan van Eichhorn, dan kies je dus voor:

  • bewezen kwaliteit en een lange levensduur
  • met de hand vervaardigde onderdelen
  • FSC gekeurd hout

Koop bij Toys4Kiddy

Een ander groot pluspunt van de houten treinbaan van Eichhorn is dat hun onderdelen altijd zo worden gemaakt dat ze op alle manieren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Bovendien maken zij ze zo dat ze ook goed gecombineerd kunnen worden met de onderdelen van treinbanen van andere bekende merken. Heeft jouw kind dus al iets van een ander merk in huis of krijgt hij iets van iemand anders erbij wat van een ander bekend merk op dit gebied is, dan is de kans dus groot dat je dit gewoon met elkaar kunt combineren. Wil jij een houten treinbaan van Eichhorn kopen, dan kun je dit doen bij Toys4Kiddy. Dit is een webwinkel die uitsluitend duurzaam speelgoed verkoopt en daar passen treinbanen van FSC hout natuurlijk uitstekend bij. Je vindt bij Toys4Kiddy dan ook heel veel verschillende onderdelen van dit speelgoed, van losse rails tot locomotieven, wagons, stations en spoorwegovergangen. Wil jij jouw kind plezier doen met een mooie en stevige houten treinbaan van Eichhorn, dan moet je dus zeker eens een kijkje nemen in de webwinkel van Toys4Kiddy.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn