Het gespecialiseerde schoonmaakbedrijf in Haarlem

Bedrijfspanden, kantoren of zorginstellingen worden vaak vies. Dit kunt u als ondernemer natuurlijk niet zelf allemaal schoonmaken. U moet zich immers bezighouden met andere zaken binnen het bedrijf. Huur daarom een een schoonmaakbedrijf in Haarlem in en laat uw interieur weer blinken. Balans Schoonmaak– en Bedrijfsdiensten B.V. is zo’n schoonmaakbedrijf in Haarlem. Met ruim 400 enthousiaste medewerkers in dienst kunt u altijd op ons rekenen. Wat doen wij:

 • Kantoorpanden
 • Scholen
 • Winkel- en bedrijfspanden
 • Laboratoria
 • Zorginstellingen
 • Appartementencomplexen

Daarnaast kunt u ons ook voor andere panden inschakelen. Zodra u een aanvraag doet, kunnen wij er altijd een gepaste oplossing voor vinden. Wij werken voornamelijk in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Dat maakt ons schoonmaakbedrijf in Haarlem een allround bedrijf met meer dan 600 tevreden klanten.

Schoonmaakbedrijf in Haarlem met allround bezigheden

U kunt ons schoonmaakbedrijf in Haarlem inschakelen voor de meest uiteenlopende panden. Onze medewerkers zijn enthousiast en ervaren in het werk dat zij doen. Daarnaast zijn er een grote hoeveelheid specialisten in iedere branche, waardoor geen enkele schoonmaakklus ons te gek is. Grote kantoorpanden, laboratoria of scholen, alles kan door ons schoonmaakbedrijf in Haarlem gedaan worden. Wij werken uitsluitend met de beste middelen en zorgen dat alles hygiënisch is. Zo kunt u met een gerust hart uw bezigheden voortzetten, terwijl wij ervoor zorgen dat uw pand weer helemaal op orde is. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

 • Vloeronderhoud
 • Schoonmaken van sanitair
 • Glazenwassers
 • Gevelreiniging
 • Huismeesterdiensten
 • Cleanroomreiniging

Zoals u kunt zien is er voor ieder wat wils. Hierdoor scoort ons schoonmaakbedrijf in Haarlem 99,6% op de klanttevredenheidsscore. Een mooie score, al zeggen we het zelf. Dit geeft wel aan dat wij niet alleen beloven dat wij een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf zijn, maar dat wij deze belofte ook waar maken. Op onze website staan al onze diensten uitvoerig omschreven. Daarnaast kunt u hier ook de branches vinden waarin wij werkzaam zijn, staan onze partners uitvoerig omschreven op een aparte pagina en kunt u een korte video kijken waarin onze grootste klant, AZ Alkmaar, uitlegt waarom wij een betrouwbaar schoonmaakbedrijf zijn. Zo krijgt u altijd een betrouwbaar beeld van ons schoonmaakbedrijf in Haarlem. Twijfelt u na het lezen van alle informatie nog of wij iets voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u het beste advies te geven en u te overtuigen van onze diensten.

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. staat voor u klaar

Wij zijn Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Sint Pancras en de samenwerkingen vinden in meerdere provincies plaats. In 2016 zijn wij overgenomen door Constant Dienstverlening B.V. uit Alphen aan de Rijn en hebben we er alles aan gedaan om ons bedrijf nog meer te laten groeien. Bij elkaar hebben we ruim vijftig jaar schoonmaakervaring. Dagelijks reinigen wij meer dan 600 panden, waaronder kantoren, winkelpanden en scholen. Voor iedere branche hebben wij wel een schoonmaakspecialist in dienst, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het schoon houden van uw bedrijfspand. Sinds enkele jaren zijn wij niet alleen gegroeid als bedrijf, maar zijn we ook een begrip geworden in Nederland. Dat vergt vertrouwen, respect en liefde voor schoonmaken. Deze woorden zijn daarom ook de missie van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Als professioneel schoonmaakbedrijf in Haarlem gaan wij graag voor u aan de slag. Wilt u meer weten over onze bezigheden of gelijk een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens op balansschoonmaak.nl. U kunt hier ook direct een offerte aanvragen voor uw schoonmaakwerkzaamheden. Wij hopen met ons schoonmaakbedrijf in Haarlem u van dienst te kunnen zijn in de toekomst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn