Een stoere kinder quad

Quads zijn bij veel mannen erg populair. Met een quad is het mogelijk om een avontuurlijke tocht te maken of om heerlijk over eigen terrein te crossen. Deze vervoersmiddelen zijn echter niet geschikt voor kleine kinderen en daarom is het heel leuk om voor jongens een eigen kinder quad te kopen. Bij Cars4Kids is een zeer groot aanbod te vinden van allerlei quads voor kinderen. Een kinder quad is helemaal niet zo duur en gaat heel lang mee. Uw kind zal er dus vele jaren plezier van hebben. Door het kopen van een mooie kinder quad is het mogelijk om samen met uw zoon te gaan rijden. Een kinder quad heeft u al voor minder dan 50 euro. U kunt kiezen uit veel verschillende modellen. Een kinder quad hoeft ook helemaal niet alleen voor jongens te zijn. De mooie roze kinder quad met elektrische accu is ook heel leuk voor meisjes. De kleine uitvoering komt met een accu van 6 volt en kan gebruikt worden door kinderen van 1 tot 3 jaar. Hierbij is het dus wel heel belangrijk dat er begeleiding is wanneer uw kind er op gaat rijden. Een kinder quad is echter wel helemaal veilig en biedt voldoende houvast. Door een druk op de knop gaat de quad langzaam rijden. Uw kind kan dus zelf bepalen waar de reis naar toe gaat. Dat maken deze voertuigen voor kinderen ook zo leuk. Deze elektrische quad wordt in een handige verpakking geleverd. Met de goede gebruiksaanwijzing heeft u het geheel in een handomdraai in elkaar gezet. Wanneer uw dochter wat ouder is kunt u kiezen voor de geweldige roze kinder quad Power. Dit model is heel wat groter en kan dan ook gebruikt worden voor kinderen van ongeveer 3 tot 8 jaar. Bij dit model is dus jarenlang speelplezier gegarandeerd. Heel leuk voor het buitenspelen in de zomer. Met deze kinder quad kunnen snelheden van 3 tot 6 kilometer per uur worden behaald. U kunt de gewenste snelheid zelf instellen door middel van een handige schakelaar. Door een gaspedaal in te drukken gaat de quad rijden en uw kind leert dus al echt om te gaan met een vervoersmiddel dat lijkt op het echte werk. De verschillende geluiden en muziek maken het tot een hele leuke speelervaring. De snelheid van de quad is makkelijk bij te houden, uw kind zal dus niet ver weg kunnen komen zonder dat u dit in de gaten heeft. Daardoor blijft het rijden op een kinder quad veilig.

Verschillende modellen van de kinder quad

Kinder quads komen in veel verschillende soorten en maten. De prachtige speelgoed quad voor kinderen in geel is een echte eyecatcher. Met een belastbaar gewicht tot 30 kilogram is het niet verstandig als papa de quad ook uit gaat proberen. Ze zijn echt uitsluitend bedoeld voor kinderen. De maximum snelheid is 6 kilometer per uur en hiermee kan goed rond worden gereden over eigen terrein of over landweggetjes. Door de kunststof banden met rubberen rand is deze kinder quad voorzien van een goed profiel en is er genoeg grip. Ook een wat zachtere ondergrond is heel makkelijk te doen voor deze stoere speelgoed quad. Het kopen van een kinder quad kan het beste gedaan worden bij Cars4Kids. Hier bent u verzekerd van:

  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende service
  • Veel modellen uit voorraad leverbaar

Wanneer u nog niet helemaal zeker bent welke kinder quad u graag wilt kopen, is het mogelijk om even in de showroom te gaan kijken. Hier vindt u allerlei modellen uitgestald. Hierdoor heeft u meteen een goed overzicht van de verschillende mogelijkheden. U kunt daarnaast al uw vragen stellen aan de deskundige medewerkers. Hierdoor bent u goed op de hoogte van de werking van deze elektrische auto’s en komt u thuis niet voor vervelende verassingen te staan. Het is wel belangrijk dat er contact wordt opgenomen met Cars4Kids voordat u langskomt. De showroom bezichtigen kan namelijk alleen op afspraak plaatsvinden. Op deze manier is er meer tijd om alle klanten goed en deskundig te helpen. De speelgoed quad wordt geleverd in losse onderdelen. Met de bijgeleverde beschrijving kunt u zelf de quad in elkaar zetten. Ook het aansluiten van de accu is geen probleem. Mocht u vragen hebben over de montage dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Een prachtig verjaardagscadeau

Ieder kind zal ontzettend blij zijn met een mooie quad als cadeau. De verjaardag is dan sowieso een groot succes. Met een elektrische quad kan door de tuin gereden worden, maar natuurlijk ook op een speelplaats of als u in een bosrijke omgeving woont gewoon in de natuur. U hoeft dus helemaal geen grote tuin te hebben om een quad te kunnen geven. Wel is het handig wanneer er ergens een schuurtje aanwezig is om de kinder quad neer te zetten. Het is niet goed voor dit type speelgoed om het langdurig buiten te laten staan. Vooral in de winter met slecht weer is het aan te raden om een overdekte plek te zoeken voor het stallen van de quad. Op deze manier weet u zeker dat uw kinderen in de lente en de zomer weer gewoon gebruik kunnen gaan maken van dit speelgoed. Ook al zijn het zeker geen hoge prijzen, u wilt deze elektrische quads natuurlijk niet elk jaar hoeven kopen. Maak dus snel een afspraak om alle modellen te bekijken in de showroom om de mooiste te kiezen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn