Geen zomer zonder tuinmeubelen

In Nederland zijn we gewend dat het voor het merendeel heel regenachtig weer is. Zelfs in de zomer kan het twee maanden regenen, maar als die zon dan een keer schijnt dan wordt alles uit de kast gehaald om te voorzien in een zo’n fijn mogelijk buitengevoel. Zo’n fijn buitengevoel wordt uiteraard gecreëerd door een overvloed aan zon, maar daarnaast is het ook nodig om een tuin te hebben. Hier kan men lekker eten en drinken en dient deze buitenruimte eigenlijk als een soort extra kamer van het huis. Belangrijk hierbij zijn de tuinmeubelen, want zonder de juiste tuinmeubelen ook geen goede zithoek in die tuin. Op de website van Oude Wesselink tuinmeubelen vindt u een overvloed aan allerlei tuinmeubelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Stoelen
  • Parasols & Paviljoens
  • Lounge-dining sets
  • Tuinsets
  • Tafels
  • Accessoires

Ook is er op die website een keuze voor de outlet. Hier worden overschotten van vorig jaar tegen een scherpe prijs aangeboden. Wanneer de eerste zonnestralen in de lente al beginnen te stralen, is er een stormloop op die outlet. Een zeer grote diversiteit aan tuinmeubelen vliegen als warme broodjes over de toonbank. Ook de service bij Oude Wesselink is voortreffelijk. Binnen een dag worden de tuinmeubelen kosteloos bij u bezorgd en wanneer u meer dan 1 artikel naar keuze erbij koopt krijgt u een mooie tuinplant cadeau. Nooit eerder heb ik zo’n goede website voor tuinmeubelen gezien. Op de foto’s is duidelijk te zien wat je in huis haalt en mocht het artikel toch niet goed zijn, dan kan deze worden omgeruild.

De beste tuinmeubelen voor de mooiste tuin

Zelf ben ik bekend bij verschillende tuincentra en natuurlijk heeft elk tuincentrum zijn eigen specialiteit. Echter, wel is het heel onhandig dat er niet zoiets onder een dak te vinden is. Op de website van Oude Wesselink kan ik mooi terecht voor al mijn wensen. Mooie foto’s, goede service, grote variëteit en bovenal scherpe prijzen. Omdat ik zelf zo veel tuincentra bezoek, weet ik welke artikelen fijn aanvoelen en wat de grootte ongeveer is ten opzichte van je eigen tuin. Op de website staat vermeld dat de tuinmeubelen binnen drie dagen worden geleverd en in mijn ervaring is dit zelfs de volgende dag. Ik zou iedereen deze website aanbevelen en dit doe ik dan ook regelmatig. Met mijn buren organiseren we dikwijls een borrel voor de hele straat. Onze straat is erg kort, dus met 20 personen is het maximale aantal wel bereikt. Ideaal voor een borrel dus en uiteraard voor de sfeer van de straat. Met mijn schitterende meubelen van Oude Wesselink en natuurlijk de leuke plantjes die daarbij geleverd worden, is mijn tuin de meest ideale plek voor de buurtborrels. Iedereen vind dat ik de mooiste tuin heb. Natuurlijk ben ik altijd erg blij dit te horen en bovendien erg trots, maar zonder die mooie meubelen was dit echt niet gelukt. Een goede vriendin van mij heeft zojuist met haar man een kasteel gekocht in het noorden van Frankrijk, wat zij erg graag wil omtoveren tot een hotel. Het kasteel moest eerst verbouwd worden en ook het landgoed moest worden aangepakt, maar met alle hulp van de juiste aannemer en de beste hoveniers is het landgoed met het kasteel beeldschoon geworden. Een ding wat hier nog mist zijn de juiste tuinmeubelen. Om haar tuin net zo mooi als die van mij te maken, heb ik haar aangeraden de meubelen online te kopen. Via www.ikwiltuinmeubelen.nl kom je terecht op de website van Oude Wesselink, waar ook hele grote hoeveelheden tuinmeubelen gekocht kunnen worden.

Een paradijs maken

Zo gezegd, zo gedaan en mijn goede vriendin had binnen de kortste keren alle meubelen in huis. Uiteraard vond ze het in het begin best eng om zo veel tuinmeubelen in een keer aan te schaffen dus is zij afgereisd naar de showroom, waar alle tuinmeubelen in het echt te bewonderen zijn. Direct wist ze wat ze nodig had voor haar kasteel in Frankrijk en zeer content verliet ze de showroom. Met name de verschillende loungesets op die website zijn erg in trek. Ze moest iets langer wachten tot haar bestelling in Frankrijk was aangekomen omdat er grote vraag was naar deze uiterst comfortabele banken. Bij aflevering kan er betaald worden en ook dat is iets wat de klant erg goed bevalt. Ook voor persoonlijk advies kan er contact worden gezocht met een vriendelijke medewerker van het bedrijf. Iedereen denkt dat er zo veel komt kijken bij het creëren van een paradijs, maar uit de praktijk is gebleken dat alle tuinmeubelen in drie klikken op de computer besteld kunnen worden. Natuurlijk blijven tuincentra in trek omdat het gewoon ouderwets gezellig is om daarheen te gaan, maar wat comfort betreft zijn deze webshops van groot belang. Er staat duidelijk vermeld wat je zal ontvangen en wat er eventueel niet bij geleverd wordt. Dit is erg handig en ook duidelijk. Er is altijd terug te vinden wat je precies besteld had, zodat hier geen misverstanden over kunnen bestaan. Echter, ik heb nog nooit misverstanden gehad en ook mijn vriendin met het kasteel in het noorden van Frankrijk is erg tevreden over deze tuinmeubelen. Daarnaast komt ook nog dat de meubelen geschikt zijn om het hele jaar buiten te staan en zit er een garantie op van twee jaar. Beter kun je eigenlijk niet wensen. Het enige wat op dit moment nog mist is een beetje zon en een glaasje prik.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn