Een robot stofzuiger voor in huis

Toen ik bijna klaar was met mijn studie had ik een baantje in Amsterdam. Ik studeerde ook in Amsterdam, maar was geboren in een dorpje in de buurt en daar woonde ik ook tijdens mijn studie. Binnen dertig minuten was ik al in Amsterdam, dus het was veel makkelijker om te blijven wonen waar ik was geboren. Dertig minuten is voor veel Amsterdammers ook een normale tijd om te reizen binnen Amsterdam. Destijds had ik veel vrienden en kennissen wonen in Amsterdam en die vroegen mij vaak om op hun appartement of huis te passen wanneer zij op vakantie gingen. Voor mij maakte het niet zoveel uit en ik deed het met plezier. Ik had dan wat meer tijd om doordeweeks met vrienden af te spreken. Een zomer was ik drie maanden lang bij verschillende mensen aan het oppassen. Soms was het wel een beetje vreemd om in iemand anders zijn, of haar huis te zitten, maar het wendde vaak snel. Op die manier leerde ik nieuwe buurten van Amsterdam beter kennen en dat vond ik erg leuk. Ik was een keer bij iemand aan het oppassen en die had een robot stofzuiger, deze robots waren toen net nieuw in Nederland en ik had er nog nooit eentje gezien. Mijn kennis vertelde mij dat hij automatisch aan de slag ging en dat ik hem alleen hoefde terug te zetten wanneer hij vast liep. Ik vond het een geweldig apparaat en het kwam een aantal maal voor dat de robot stofzuiger vastliep. Maar ik was diep onder de indruk en kon mij goed voorstellen dat ik er later ook eentje zou kopen.  

Opzoek naar een robot stofzuiger voor ons appartement

Tegenwoordig woon ik in Amsterdam samen met mijn vriendin in een leuk appartement. We hebben allebei een leuke baan en wonen hier fijn. We proberen de taken in het huis goed te verdelen en dat werkt erg goed. We hebben ook allebei onze vaste taken en stofzuigen doe ik meestal in het weekend. Een paar weken geleden ging onze stofzuiger kapot en dat terwijl de stofzuiger niet zo oud was. Ik was online aan het zoeken naar een nieuwe en kwam toen ook een robot stofzuiger tegen. Ik herinnerde mijn eerste ervaring met een robot stofzuiger en probeerde mijn vriendin te overtuigen om er eentje te kopen. Mijn vriendin was in het begin een beetje terughoudend. ik kon haar overtuigen door te zeggen dat ik haar zou helpen met haar klussen. Ze vindt het erg vervelend om schoon te maken, dus ze vond het een goed idee dat ik haar zou helpen.

Een goede robot stofzuiger gekocht van Blaupunkt Robotics

Op internet was ik mezelf aan het inlezen welke robot stofzuiger een goede is, want ik wilde er wel eentje die goed zou werken. Je hebt een aantal goedkope stofzuigers die niet goed schoonmaken en dan kan je het net zo goed zelf doen. Ik kwam er eentje tegen op Blaupunkt Robotics en die leek mij erg goed. Er waren veel goede beoordelingen en met filmpjes kon ik een goed beeld krijgen van de mogelijkheden. Ik twijfelde niet lang en besloot om deze te kopen. Wij hebben de robot stofzuiger nu ruim een maand en ik ben er erg blij met de robot stofzuiger die wij via shop.blaupunktrobotics.eu hebben gekocht. Hij werkt fantastisch:

  • De robot stofzuiger maakt goed schoon en laadt zichzelf weer op
  • De stofzuiger maakt schoon wanneer wij aan het werk zijn
  • Het bespaart ons veel tijd
  • De stofzuiger maakt ook goed schoon op tapijt en verschillende soorten vloer
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn