Start direct met een goede boekhouder in Utrecht

Start direct met een goede boekhouder in UtrechtIedereen die net als ondernemer start, weet dat er ontzettend veel op je af komt. Het kan dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is het van groot belang dat je als starter direct kiest voor een goede boekhouder. Utrecht heeft bijvoorbeeld veel administratiekantoren. Maar als je hier net als ik een onderneming start, is het zo belangrijk om direct een goede boekhouder in Utrecht te zoeken. Dan heb je in ieder geval geen omkijken meer naar je boekhouding en administratie. Hoe fijn zou het zijn als die boekhouder uit Utrecht jou gelijk helpt om alles in goede banen te leiden en dat je gelijk op dit vlak een goede start maakt? Dat is heel fijn, dan houd je meer tijd over en kun je die steken in de zaken waar jij goed in bent. Toen ik net startte met mijn onderneming, wilde ik zo veel mogelijk geld besparen en ik besloot mijn boekhouding zelf te doen. Maar ik ben geen expert, dus het ging me ontzettend veel tijd en energie kosten. Terwijl ik die veel beter in andere zaken zou kunnen steken. Zoals het werven van klanten, de website, de promotie van je bedrijf. Ik heb er spijt van dat ik hier in het begin zo veel tijd in heb gestoken, want dat was zeker geen efficiƫnte manier van werken. Dan kun je maar beter direct een goede boekhouder in Utrecht zoeken, zodat alles direct goed op orde is.

Boekjewinst: een boekhouder uit Utrecht waar je op kunt rekenen

Het is bijna niet in woorden uit te drukken hoe blij ik ben met mijn boekhouder in Utrecht. Woon je ook in deze stad en heb je een eigen onderneming? Ben je net gestart en op zoek naar een boekhouder in Utrecht, of ben je niet tevreden over je huidige boekhouder en zoek je er een waar je echt op kunt bouwen? Dan is het zeker aan te raden om naar boekjewinst te gaan. Zij kunnen veel taken voor je uit handen nemen:

  • Salaris- en loonadministratie
  • Belastingaangiftes
  • Jaarrekening

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van wat ze allemaal voor je kunnen doen. Het mooie is dat jij bepaalt welke taken ze van je overnemen. Het is dus goed om daar voor jezelf even over na te denken. De een vindt het fijn om een boekhouder in Utrecht in te schakelen voor bijvoorbeeld advies, de verwerking van bonnen en facturen. Een ander vindt de jaarrekening weer belangrijker, dat verschilt een beetje per ondernemer. Dus kijk goed welk pakket het beste bij jou past en neem contact op met deze boekhouder.

Een administratiekantoor dat met je meedenkt

Het mooie is dat je bij deze boekhouder uit Utrecht kiest voor een all-in tarief. Welk pakket je ook neemt, je weet zeker dat je nooit meer betaalt. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Verder staan ze altijd open voor vragen, zijn ze altijd bereid om je te helpen als er iets is. Dat vind ik zo fijn. Ik had geen betere start kunnen maken, want ze hanteren ook nog eens vriendelijke prijzen. Voor een starter is dat vooral ideaal. Zij controleren mijn administratie, regelen de aangiftes. En ik heb ook meerdere malen advies gekregen voor de belasting. Het is geweldig om een boekhouder te hebben die met je meedenkt. Die veel voor je kan doen en ook nog eens goede kwaliteit levert. Dan is het een investering in je bedrijf die het meer dan waard is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn