Een hypotheek vergelijken bespaart u een hoop kosten

Als u een nieuwe hypotheek nodig heeft, wilt u het liefste de meest voordelige leverancier hebben. Daarbij is het goed om uzelf goed te laten informeren door een hypotheek adviseur. Door dit over verschillende hypotheken te doen, kunt u eenvoudig iedere hypotheek vergelijken en de beste keuze maken. Een hypotheek vergelijken zorgt ervoor dat u altijd een goede hypotheekvorm heeft. Vergelijken.com helpt u bij een hypotheek vergelijken. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen bij een hypotheek vergelijken en hoe u tot de beste keuze kunt komen voor uw hypotheek. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Iedere hypotheek vergelijken in een paar simpele klikken

Een hypotheek is een lening met een onroerend goed, zoals een huis of bedrijfspand als onderpand. In overleg met een onafhankelijke hypotheekadviseur kiest u de hypotheekvorm waarmee u de lening aan de hypotheekverstrekker terugbetaalt. Er zijn verschillende hypotheekvormen, waardoor het van belang is om iedere hypotheek te vergelijken:

  • Annuïteiten Hypotheek
  • Lineaire Hypotheek
  • Aflossingsvrije hypotheek
  • Beleggingshypotheek
  • Levenhypotheek
  • Spaarhypotheek

Alleen de eerste twee worden vaak nog geadviseerd door hypotheekadviseurs. De overige hypotheekvormen, die vrijwel nooit aangeraden worden doordat deze fiscaal minder aantrekkelijk kunnen zijn. Indien u een van deze vormen heeft, kunt u deze soms meenemen of oversluiten, zodat u profiteert van verschillende voordelen. In uw zoektocht naar de juiste hypotheek komt u veel hypotheekverstrekkers en bovengenoemde vormen tegen. Een onafhankelijke hypotheekadviseur helpt u daarom om iedere hypotheek te vergelijken en de beste hypotheekvorm te kiezen die past bij uw situatie en wensen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de wetswijzigingen met betrekking tot de hypotheekregels. Zo kunt u tegenwoordig alleen nog kiezen voor een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek, tenzij er een bijzondere situatie bij u van toepassing is. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat u nog een bestaande hypotheek heeft van voor 2013, u in 2012 een onherroepelijke koopovereenkomst of een verbouwingsovereenkomst heeft getekend of als u uiterlijk 31 december 2013 een nieuwe hypotheek bent aangegaan. Het loont zich daarom om met regelmaat opnieuw uw hypotheek te vergelijken met andere hypotheken en u te laten adviseren door een hypotheekadviseur. De hypotheekrente is namelijk de afgelopen twee jaar gedaald, waardoor u veel geld kunt besparen als u uw hypotheek laat oversluiten. Via onze website kunt u eenvoudig alle verstrekkers met elkaar vergelijken om zo de meeste voordelen te behalen. Begin daarom direct nog met een hypotheek vergelijken en ontdek alle gemakken die onze website te bieden heeft.

Realiseer een positief eindresultaat voor uw portemonnee

Vergelijken is uw onafhankelijke vergelijkingswebsite waar u eenvoudig verschillende leveranciers met elkaar kunt vergelijken om zo het meeste geld te besparen. Bij ons kunt u gratis producten, diensten en acties van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken op prijs, kwaliteit en service. Zo maakt u altijd de juiste keuze en kunt u wellicht honderden euro’s per jaar besparen. U kunt hierbij denken aan uw hypotheek, energie, gas of zelfs telefonieproviders. Binnen enkele klikken heeft u alle informatie overzichtelijk onder elkaar staan en kunt u beginnen met afwegingen maken. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.vergelijk.com/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft bij uw zoektocht naar de beste leverancier. Wij maken het voor u mogelijk om zo goed mogelijk geholpen te worden en u te verzekeren van een positief eindresultaat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn