Het grootste aanbod horloges op één plek?

Eén van de grootste, meest toonaangevende horlogedealers in onder andere Nederland is www.BensonTrade.nl. BensonTrade verkoopt horloges voor ieder geslacht. De horloges van BensonTrade zijn van erg hoge kwaliteit en ze zijn in allerlei verschillende kleuren, maten en designs verkrijgbaar. De populaire merken zoals Aviator Swiss, Damasko, Davosa en Junkers zijn te vinden op de website, met ieder hun eigen kenmerken en designs. Italië, Zwitserland en Duitsland zijn landen met een enorm goede horlogenaam. Ze staan goed aangeschreven op deze markt en zijn daarom uitermate populair vanwege hun design en kwaliteit. Het spreekt voor zich dat BensonTrade vele merken verkoopt van horloges uit deze landen. Voor iedereen is er wel een horloge te vinden naar zijn of haar smaak. Ze zijn er met een heel subtiel klokje, maar u vindt er ook horloges waar bijvoorbeeld het hele klokwerk “achter de schermen” zichtbaar is. Er zijn onder andere:

  • automatische horloges,
  • mechanische horloges,
  • duikhorloges,

en zelfs Design horloges vindt u hier. Door het enorme aanbod aan horloges zit uw favoriet er altijd bij!

Meer dan alleen horloges

Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuw horloge voor bijvoorbeeld uw man, vrouw, kinderen, kennissen of vrienden: bij BensonTrade vindt u het! Maar naast dit enorme assortiment vindt u meer. Allereerst de prachtige luxe horlogeboxen, om uw horloge op een stijlvolle manier op te bergen. Daarnaast zijn er diverse accessoires, om uw huidige horloge nieuw leven in te blazen. U vindt er nieuwe banden en sluitingen, maar ook gereedschap om dit thuis handmatig te vervangen. Tot slot zijn er prachtige Watchwinders op de website te vinden. Een Watchwinder is een apparaat dat horloges kan opwinden. Dit type horloge heeft namelijk beweging nodig om in werking te kunnen blijven. Een Watchwinder is in staat rond te draaien, zodat het horloge op tijd blijft lopen en nooit meer stil zal staan. Naast het gemak van een altijd werkend horloge, is een Watchwinder een prachtige aanwinst voor op uw bureau, of op ieder andere gewenste locatie. Het is een ware eyecatcher! Het gebruikersgemak staat voorop bij BensonTrade. Dit ziet u onder andere aan de website. Bovenaan de pagina vindt u koppen als “Watchwinders”, “horlogeboxen”, “accessoires” en “sale”. Ook vindt u er een kopje met “contact”, waar u op eenvoudige wijze in contact kunt komen met BensonTrade. Per kop krijgt u een korte, duidelijke uitleg over de pagina waar u zich bevindt. Aan de linkerkant van de website vindt u de zogenoemde filters voor deze pagina. Hier kunt u eenvoudig aangeven welke wensen u heeft. Na het aanvinken van deze filters krijgt u alle daarbij passende resultaten te zien. U kunt onder andere kiezen uit het merk, de gebruikte materialen, het type glas, de levertijd en zelfs qua uiterlijk kunt u een keuze maken. Eenvoudiger kan bijna niet!

BensonTrade

Al meer dan 12 jaar lang staat BensonTrade bekend om hun ervaring, vakkennis, duidelijk beschreven garantie, snelle service en het altijd actuele aanbod van de nieuwste modellen. Deze jarenlange ervaring vindt u niet alleen terug in het assortiment, maar tevens in de grote klantgerichtheid. Zo wordt er gewerkt met een kortingssysteem. Er zijn “vaste klanten” kortingen voor uw volgende aankoop, maar ook kortingen welke u kunt verdienen door bijvoorbeeld een recensie achter te laten bij Webwinkelkeur. Alle kortingen die u heeft zijn persoonsgebonden en kunt u opbouwen tot maar liefst 12,5%. Deze korting geldt ook op de producten die al zijn afgeprijsd. Ze leveren wereldwijd, u kunt kiezen uit de bezorgdiensten én u bepaalt zelf op welke wijze u graag wilt betalen. Dit alles maakt BensonTrade met stip één van de meest toonaangevende horlogedealers van Nederland!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn