Zorg voor optimale veiligheid met camera beveiliging

Als je een onderneming hebt, dan moet je uiteraard met van alles en nog wat rekening houden. Terwijl jij lekker bezig bent met ondernemen, het tevreden stellen van klanten en het inkopen van nieuwe artikelen, wordt ondertussen je hele magazijn leeggeroofd. Want in al je enthousiasme ben je net even vergeten om te zorgen voor een goed beveiligingssysteem van directveilig.nl. Een magazijn is vaak een populair doelwit voor dieven, maar je kunt ook tijdens werktijd te maken krijgen met mensen die iets te gretig zijn. Als je in een kledingwinkel bent, dan is de kans groot dat er iemand rondloopt die twee dingen koopt en twee dingen in de tas stopt. Met de juiste camera beveiliging kun je dit soort zaken in de gaten houden. Dat kun je live doen vanaf een afstand, want je kunt dankzij de camera beveiliging van directveilig.nl, live op je smartphone de beelden bekijken. Denk ook niet dat je dan naar groezelige beelden moet kijken met een paar pixels. Alles is in HD en je ziet dan ook alles scherp op je telefoon verschijnen. Dus je kunt een bewaker inschakelen die live de beelden bekijkt en zo bijvoorbeeld vanuit ‘the eye in the sky’ de winkelende mensen in de gaten houdt. Maar je kunt de camera beveiliging ook ophangen rondom een bedrijf of een werkplaats of een magazijn. Je kunt ook dan live de beelden in de gaten houden om te kijken of er geen verdachte activiteiten plaatsvinden. Tevens kun je de beelden nadien terugkijken. Mocht er dus worden ingebroken of is er sprake geweest van vandalisme, dan kun je op de beelden direct nakijken wat er is gebeurd, wanneer het is gebeurd en wie er op de beelden zichtbaar zijn. Door de scherpte van het beeld, is het vaak zelf direct vast te stellen hoe de dader(s) eruit ziet. Niet alleen is dat handig voor de opsporing, maar je hebt dan ook hard bewijs in handen. En dat is handig voor wanneer het voor een rechter komt. Verder is camera beveiliging ook een ideaal afschrikmiddel. Als dieven zien dat de locatie die ze op het oog hebben, omringd is door geavanceerde camera beveiliging, dan zullen ze eerst wel twee keer nadenken voor ze tot actie overgaan. Dieven zijn over het algemeen geen Ocean’s 11 types die 1 locatie op het oog hebben en daar vol voor gaan. Dus als de ene locatie te zwaar beveiligd blijkt, dan zoeken ze hun heil hoogstwaarschijnlijk wel ergens anders. En doen ze dat niet dan heb je altijd de camera beelden om te op te sporen en te vervolgen. 

Installeer jouw camera beveiliging via directveilig.nl

Als je gebruikt wilt maken van camera beveiliging, dan moeten de camera’s dus wel van optimale kwaliteit zijn. En ook qua aansluiting moet alles natuurlijk functioneren. Daarom doe je er goed aan om met directveilig.nl in zee te gaan. Want de experts van dit bedrijf zijn in staat om een perfect werkend systeem te installeren. 

Vele klanten gingen je voor

Veel bekende bedrijven en organisaties hebben al met succes zaken gedaan met directveilig.nl. Denk bijvoorbeeld aan winkels en bedrijven zoals; 

  • FEBO
  • Bakker Bart
  • Europcar

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn