Arbeidsrecht advocaat gezocht? Van der Hel Advocaten staat u bij!

Bent u opzoek naar een arbeidsrecht advocaat in Twente? Dan bent u aan het juiste adres bij Van der Hel Advocaten. Werknemers en werkgevers kunnen bij ons terecht voor uiteenlopende arbeidsrechtelijke conflicten. Denk hierbij aan zaken met betrekking tot bijvoorbeeld ziekte, ontslag, reorganisatie, cao’s en arbeidsongeschiktheid. Onze diensten bestaan uit het geven van juridische adviezen, beoordelingen en bijstand tijdens rechtszaken. Aangezien arbeidsconflicten een grote impact hebben, staan wij u altijd daadkrachtig, accuraat en snel bij. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze website.

Arbeidsrecht advocaten Twente

Afspraken over de uitvoering van de werkzaamheden worden doorgaans bij aanvang van een dienstverband vastgelegd in een arbeidsovereenkomst. Naderhand wordt hier zelden naar teruggekeken, totdat er een conflict of meningsverschil ontstaat. Vooral indien er sprake is van ontslag, ziekte of reorganisatie komt alles direct op scherp te staan. Beide partijen willen weten welke mogelijkheden zij hebben en pas dan blijkt hoe belangrijk het is om vanaf het begin al duidelijk en concreet afspraken en gedragingen vast te leggen. Zijn de voorwaarden concreet beschreven? Dan is er namelijk veel minder grond om over in conflict te gaan. Kies er als werkgever daarom voor om arbeidscontracten helder en uitgebreid te laten opstellen, zodat u tevens meer regie behoudt bij conflicten. Is er sprake of verwacht u dat er een arbeidsconflict zal optreden? Schakel dan altijd de hulp in van een arbeidsrecht advocaat! Van der Hel Advocaten uit Twente staat u graag bij. Wij beschikken uiteraard over de actuele kennis en ontwikkelingen in het arbeidsrecht, hebben jarenlang ervaring en staan u persoonlijk & juridisch bij. Mede daardoor, vragen bedrijven en werknemers ons regelmatig om bestaande afspraken en contracten door te nemen en/of in overeenstemming te brengen met de actuele wet- en regelgeving. Hierdoor weet u zeker wat uw mogelijkheden zijn tijdens een arbeidsprobleem.

Persoonlijk & juridische advocaten

Van der Hel Advocaten staan graag breed voor u klaar als het gaat om arbeidskwesties:

  • Arbeidsconflicten
  • Concurrentiebeding
  • Gedragscode
  • Onderhandelingen
  • Ontslagkwesties
  • Opstellen en beoordelen van arbeidscontracten
  • Proeftijd voorwaarden
  • Reorganisatie

Uiteraard kunt u voor diverse andere arbeidsgerelateerde vraagstukken bij ons terecht. De welbekende spreuk ‘voorkomen is beter dan genezen’ is tevens op het arbeidsrecht van toepassing. Maak vooraf concrete afspraken en laat deze accuraat formuleren door een arbeidsrecht advocaat in een contract of overeenkomst. Hierbij kan ook een gedragscode worden toegevoegd. Bij het ondertekenen, zijn beide partijen op de hoogte van hun rechten en plichten.
Heeft u op dit moment al te maken met een arbeidsconflict? Neem dan gelijk contact op met een arbeidsrecht advocaat van Ver der Hel Advocaten uit Twente. Ook zonder procedures door bijvoorbeeld onderhandeling, kan er veel opgelost worden. Mocht een rechtszaak aan de orde zijn of komen, dan staan onze daadkrachtige advocaten u graag bij. Ons devies is om gecompliceerde zaken op een ongecompliceerde wijze tegemoet te treden. We doen het graag en goed, voor u en met u, in lijn met de Twentse volksaard: recht toe recht aan, bedachtzaam, maar doortastend.

Bent u opzoek naar een arbeidsrecht advocaat, die stevig in zijn schoenen staat en jarenlange ervaring heeft? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie: vanderheladvocaten.nl. Onze kantoren bevinden zich in Almelo en Enschede.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn