Wilt u ook met stalen tafelpoten gaan werken?

Mijn zusje wou graag een nieuwe tafel in haar nieuwe slaapkamer. Zij had in het midden van haar grote slaapkamer een tafel voor haar make-up staan. Ze vroeg mij wat zij daar aan zou veranderen om haar slaapkamer een nieuwe look te geven. Weer een houten tafel kon niet echt in haar huis, want ze hadden termieten ontdekt in het hout. Zij wilde dus gaan voor een stalen oplossing en was op zoek naar nieuwe stalen tafelpoten. Ik had eerder al stalen tafelpoten online gekocht om mijn woonkamer een nieuwe look te geven, dus vroeg ze mij om advies. Ik had gehoord dat stalen tafelpoten nu goedkoop verkrijgbaar waren op de website meubelpootjes.nl en adviseerde haar om eens een kijkje op die website te nemen. Mijn zusje had dit direct gedaan en was helemaal blij met wat ze op deze website zag aan stalen tafelpoten. Ze gaf mij aan dat de website heel veel keus had, ook voor haar make-up tafel. Zij kon op de website hele goede informatie vinden over de verschillende stalen tafelpoten en kon hierdoor goed kiezen welke ze eventueel zou willen hebben voor in haar slaapkamer. Dankzij de foto’s van de stalen tafelpoten die op de website geplaatst waren kon zij heel goed inschatten hoe het er uit zou gaan zien. Zij las daarom alle informatie op de website en bekeek alle plaatjes, voordat zij een keus in nieuwe stalen tafelpoten kon maken. Zij gaf aan dat de website Meubelpootjes.nl heel overzichtelijk was daardoor wat het kiezen enkel makkelijk maakte. Het feit dat er zoveel keus op deze website in stalen tafelpoten was, maakte het kiezen dan weer wat minder makkelijk. Uiteindelijk besloot zij de klantenservice op te bellen om te kijken of wel alle poten die zij in gedachte had onder haar make-up tafel geplaatst konden worden. Zij vond op de website een nummer die zij kon bellen. Nadat de telefoon een paar keer over was gegaan kreeg zij een zeer aardige mevrouw aan de telefoon. Deze mevrouw luisterde naar haar verhaal en gaf haar aan welke stalen tafelpoten onder haar make-up tafel zouden passen. Dit waren eigenlijk alle stalen tafelpoten die mijn zusje al in gedachte had.

Veel keus in stalen tafelpoten op Meubelpootjes.nl

Omdat door het telefoontje de keus nog niet kleiner was geworden, besloot mijn zusje mij te vragen welke van de door haar geselecteerde stalen tafelpoten ik het mooist vond. Ik koos een paar stalen tafelpoten voor haar uit en zij was blij met mijn keuze dus besloot via de website deze stalen tafelpoten direct te bestellen. Het bestellen ging zeer makkelijk en binnen enkele dagen had mijn zusje de stalen tafelpoten in huis.

Snelle levering en aardig personeel

Mijn zusje was erg tevreden met de stalen tafelpoten en de website om de volgende redenen:

  • De stalen tafelpoten werden zeer snel geleverd
  • De stalen tafelpoten waren zeer gunstig geprijsd
  • Het personeel van dit bedrijf was zeer vriendelijk en hielp waar mogelijk

Mijn zusje en ik kunnen dit bedrijf en de website dus zeker aanraden wanneer u zelf opzoek bent naar nieuwe stalen tafelpoten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn