Wat moet u doen als uw ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven?

Helaas ben ik sinds een paar jaar gescheiden van mijn ex-man en is dit niet heel erg netjes gegaan. Ik probeer daarom ook zo min mogelijk contact met hem te zoeken, maar omdat hij ook zeggenschap over ons kind heeft kan ik er in sommige gevallen niet omheen. Zo ook in de laatste periode waar ik een paspoort wilde aanvragen voor ons kind om samen op vakantie te kunnen buiten Europa. Helaas is het zo dat mijn ex weigert om toestemming te geven voor de aanvraag van het paspoort. Wanneer mijn ex weigert om toestemming te geven voor de aanvraag van het paspoort kan ik geen paspoort voor mijn kind aanvragen en wordt een vakantie met hem een lastig verhaal. Tot dat een van mijn vrienden mij vertelde dat je via een aanvraag bij de rechtbank wel degelijk vervangende toestemming kan krijgen in het geval dat een ex weigert om toestemming te geven voor de aanvraag van het paspoort. Je kan dan via een bedrijf een advocaat inhuren en deze legt de casus voor bij de rechtbank. Wanneer mijn ex dus weigert om toestemming te geven voor de aanvraag van het paspoort, zou ik dus via een omweg als nog toestemming kunnen krijgen voor een paspoort voor mijn kind. Dit stelde mij gerust vooral gezien het feit dat ik dan dus niet totaal afhankelijk van mijn ex was. Ik ben daarom op internet gaan zoeken naar websites van bedrijven die mij hierbij zouden kunnen helpen gezien het feit dat mijn ex weigert om toestemming te geven voor de aanvraag van het paspoort. Ik kwam via deze weg op de website vervangende-toestemming-zaken.nl. Op deze website werd een duidelijke uitleg gegeven over hun manier van werken. Daarnaast gaf de website wat voorbeelden van gevallen waarbij zij ondersteunen. Een van die gevallen was wanneer een ex weigert om toestemming te geven voor de aanvraag van het paspoort. Ik was bij dit bedrijf dus aan het goede adres voor hulp.

Dit bedrijf geeft ondersteuning wanneer mijn ex weigert om toestemming te geven voor de aanvraag van het paspoort.

Ik heb contact gezocht met het bedrijf door middel van hen te bellen. Ik kreeg direct een aardige man aan de telefoon. Aan hem heb ik mijn situatie uitgelegd over het feit dat mijn ex weigert om toestemming te geven voor de aanvraag van het paspoort. Zij waren zeer begripvol en stonden mij heel erg vriendelijk te woord. Dit vond ik fijn, aangezien het een onderwerp is wat bij mij toch wel wat emoties oproept. Het bedrijf gaf aan dat ze mij zeker konden helpen wanneer mijn ex weigert om toestemming te geven voor de aanvraag van het paspoort. Ik was gerustgesteld en besloot met dit bedrijf in zee te gaan.

De juiste hulp en vriendelijk personeel zorgde voor een tevreden gevoel

Het bedrijf heeft mij zeer goed geholpen, waardoor ik uiteindelijk toch een paspoort voor mijn zoon heb kunnen krijgen terwijl mijn ex weigert om toestemming te geven voor de aanvraag van het paspoort. Ik zou het bedrijf om de volgende redenen aanraden:

  • De service vanuit het bedrijf is zeer vlot en vriendelijk, ze stellen je erg op hun gemak
  • Het bedrijf heeft veel kennis over gevallen wanneer een ex weigert om toestemming te geven voor de aanvraag van het paspoort
  • Het bedrijf hielp mij goed bij mijn problemen 

Uiteindelijk heb ik het paspoort van mijn zoon wel gekregen en heb ik mijn ex daar niet bij nodig gehad!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn