Wees zeker van sfeervolle verlichting in de badkamer met de juiste badkamerverlichting

Verlichting is van wezenlijk belang voor de sfeer. Zonder de juiste verlichting heb je automatisch niet de juiste sfeer. Denk maar eens aan een kamer waarin de zon naar binnen kan schijnen. Denk vervolgens aan het verschil tussen het felle licht dat overdag de kamer binnen schijnt in vergelijking met de zelfde kamer waar je te maken hebt met het schemerlicht van later op de middag of in de loop van de avond. In het eerste scenario is het licht alles behalve comfortabel. Het is vooral erg fel en je hebt al snel de neiging om het gordijn dicht te doen. Deze vorm van licht verlicht de kamer weliswaar op een natuurlijke manier, maar zorgt niet bepaald voor sfeer, althans geen praktische of gezellige sfeer. De kamer in het tweede scenario is als het ware een kamer waarin het zonlicht gedimd is. Het licht geeft geen heldere witte gloed af, maar juist een zachte warme gele gloed. Dit is precies waarom kunstmatige lampen vaak over een dimmer beschikken, zodat de lamp zowel fel licht kan geven (in geval je een krant wil lezen) en ook een gedimd licht (voor een gezellige sfeer). De manier waarop het licht dus je kamer verlicht is van wezenlijk belang. Het is vaak zo dat je in je badkamer gebruikt maakt van heldere badkamerverlichting, maar wat als je even lekker wilt ontspannen in het bad? Een lekker muziekje erbij of eventueel een film op de laptop, of gewoon even helemaal wegdromen. In dat geval is het wel fijn dat je het licht niet op volle sterkte aan hoeft te zetten, maar juist een gezellig romantisch licht kunt gebruiken waarin je inderdaad weg kunt dromen. Het is jammer als je moet kiezen tussen duisternis of volle helderheid. Gelukkig hoef je die keuze niet te maken met de juiste badkamerverlichting, want met de juiste badkamerverlichting kun je het licht zelf instellen van volledig helder tot en met volledig donker en alle tinten licht daar tussenin. Dus als je goed helder licht nodig hebt als je jezelf bekijkt in de spiegel, dan kun je de badkamerverlichting maximaal opendraaien en als je lekker wilt ontspannen terwijl het lijkt alsof je niets meer dan een kaars in de badkamer hebt staan, dan kun je de badkamerverlichting bijna helemaal dicht draaien, zodat je heerlijk kunt ontspannen.

Badkamerverlichting op de juiste locatie

Natuurlijk is het belangrijk dat de badkamerverlichting de juiste sfeer kan bieden, maar het is ook belangrijk dat de badkamerverlichting op de juiste locatie wordt aangebracht, zodat je veilig kunt douchen, tandenpoetsen en badderen. Als je qua badkamerverlichting kiest voor inbouwspots, dan is het goed om te weten dat je verschillende spots nodig hebt afhankelijk van de locatie van de inbouwspot. Als je de inbouwspot namelijk dicht bij de waterbron plaatst (douchekop), dan zal je moeten kiezen voor een waterdichte spot. Maar het is niet nodig om de duurdere waterdichte of spatbestendige spots te kopen als de locatie van de spot voldoende ver verwijderd is van de waterbron. In de regel is het zo dat alle spots die meer dan 75 cm verwijderd zijn van de waterbron niet spatbestendig hoeven te zijn. Alle spots die wel 75 cm of minder verwijderd zijn van de waterbron, moeten dus wel spatbestendig zijn. Verder is het zo dat wanneer je een spot wil plaatsen in de douchecabine zelf, dan zal je speciale verlichting moeten aanschaffen. Vaak heb je echter voldoende licht als je de spots buiten de cabine plaatst. Denk dus goed na wanneer je badkamerverlichting gaat kopen. Je zult na moeten denken over de sfeer, de veiligheid en de prijs. Voor hulp, advies en de juiste badkamerverlichting kun je daarom altijd terecht bij pretmetled.nl. Hier vind je allereerst de beste badkamerverlichting en verder kun je altijd even contact opnemen als je hulp of advies nodig hebt betreffende de badkamerverlichting. Heb je bijvoorbeeld geen bad en alleen een kleine douchecabine met daarnaast een minimale wastafel, dan is het niet echt nodig om dimmers te installeren. De kans dat je lang weg wil dromen onder de douche is niet zo groot in dit soort ruimtes. Als je echter een grote badkamer in je huis hebt, dan is een dimmer juist wel geschikt als je vaak je tijd spendeert in diezelfde badkamer. Al dit soort zaken kun je meenemen als je badkamerverlichting gaat kopen.

De voordelen van pretmetled.nl

Als je badkamerverlichting gaat bestellen dan is het goed om te weten wat de voordelen zijn van de winkel waar je besluit de spots te kopen. In geval dat pretmetled.nl is, dan heb je te maken met de volgende voordelen:

  • Gratis verzending
  • 30 dagen recht op retour
  • Telefonische klantenservice
  • Uit voorraad leverbaar
  • Beveiligde betaling

Het is natuurlijk altijd prettig als je te maken hebt met gratis verzending. Het is vaak niet veel dat je extra moet betalen, maar het is wel een feit dat je naast de kosten die je dus al maakt, nog extra kosten moet maken. Een webwinkel is in de regel goedkoper dan een fysieke winkel, maar verzendkosten kunnen dat voordeel teniet doen. Zodra je dus geen verzendkosten hebt, dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Zoals gezegd kun je altijd om hulp of advies vragen. Ook als je vragen hebt over de verzending of wanneer je iets retour wil sturen, dan kun je gewoon contact opnemen met de klantenservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn