Wc bril

Over de inrichting van je huis denk je natuurlijk sterk na, maar het kopen van een wc bril gaat vaak redelijk zonder nadenken. Aan een kant logisch, het is immers nu niet echt de ruimte in je woning waar je de meeste tijd doorbrengt. Bovendien zit je ook nog eens bovenop de wc bril, waardoor je deze niet lang ziet. Maar toch is het ook zo dat je wel meerdere keren per dag het kleinste kamertje inloopt of in de badkamer even je behoefte doet. Iedere keer dat je de deur open doet, zie je de toiletbril natuurlijk wel, dus het maakt toch wel wat uit hoe het er dan uitziet. Net als dat het uitmaakt hoe de rest van deze ruimte eruit ziet. Je wilt je natuurlijk op je gemak voelen, op het moment dat je daar gaat zitten en dat lukt alleen als het interieur bij jou past. Daarom is het dus best wel aan te raden om even na te denken over wat voor soort wc bril jij kiest.

Wc bril in vele varianten verkrijgbaar

Nu vraag jij je misschien af: hoeveel valt er nu eigenlijk te kiezen op het gebied van de wc bril? Deze moet immers nu eenmaal een bepaalde maat hebben om op de toiletpot te passen. Wat afmeting betreft valt er dus niet heel veel te variëren, net als dat er met de vorm eigenlijk niet gevarieerd kan worden. En dat klopt ook helemaal, maar dat betekent niet dat er op andere vlakken geen keuzemogelijkheden zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende materialen. Een wc bril kan gemaakt zijn van hout of fineer, maar ook van kunststof. Het een is wat zwaarder dan het ander en het voelt ook iets anders aan de huid aan. Dit is dus zeker even iets om over na te denken. Een ander vlak waarop ze van elkaar verschillen, is de kleur. De meest gekozen opties op dit gebied zijn wit, zwart en houtkleur. In het verleden waren dit eigenlijk ook de enige kleuren die verkrijgbaar waren, maar dat is nu al lang niet meer zo. Tegenwoordig kun je een keus maken uit heel veel verschillende kleuren. En ook kun je een wc bril met een bijzonder dessin krijgen, om het echt een eyecatcher in de toiletruimte te maken.

Deto Seats biedt ruime keus

Als je daar voor wilt kiezen, dan moet je natuurlijk wel weten waar je dit kunt kopen. Bij de meeste bouwmarkten of sanitairzaken is de keus op het gebied van de wc bril niet zo heel erg groot, ze hebben een zeer beperkte keus in kleuren en dessins. Wil jij iets bijzonders hebben, dan hoef je daar dus niet naar toe te gaan. Maar waar ga je dan wel heen? Het beste kies je dan voor Deto Seats, zij hebben namelijk een zeer ruim assortiment op dit gebied. Zo kun je bij hen een wc bril kopen met de afbeelding van een roos erop, of van een bulldog of een Boeddha. Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden, van abstract tot echt foto’s van bepaalde zaken. Door dit ruime aanbod kun je altijd wel een exemplaar vinden dat jij mooi vindt. Wat je ook kiest, je bent er altijd zeker van dat:

  • zij leveren binnen 48 uur
  • je een ruime garantie krijgt
  • de kwaliteit uitstekend in orde is
  • de prijzen relatief laag liggen

Kijk dus gewoon eens rond in hun webshop, je zult zien dat ze ook voor jou een ontwerp beschikbaar hebben dat helemaal bij jou past. Zoek je een bijzonder mooie wc bril, dan ga je daarvoor dus naar Deto Seats!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn