Loonadministratie uitbesteden

Loonadministratie uitbesteden – Uw loonadministratie kunt u uitbesteden aan Actium

Sommige zaken, zoals het administreren van de lonen van werknemers, zijn administratief gezien best lastig. De loonadministratie uitbesteden is dan ook geen gekke keus! Als werkgever ben je waarschijnlijk ooit begonnen met een klein bedrijf, misschien was je in het eerste begin zelfs een zzp’er. In die tijd kreeg je natuurlijk al te maken met de nodige administratieve zaken, maar meestal was dit allemaal nog wel redelijk te overzien. Dat wordt echter een ander verhaal op het moment dat jouw onderneming gaat groeien en steeds maar groter wordt. En dan kun je voor de vraag komen te staan of het niet verstandig is om te kiezen voor de loonadministratie uitbesteden, net als andere zaken van de boekhouding. De administratieve taak kan op een gegeven moment zo groot worden, dat een groot deel van jouw werkweek hierdoor in beslag genomen wordt. Dat is natuurlijk zonde, want dat betekent dat je aan andere, belangrijke, dingen niet meer toe komt. Je komt niet meer toe aan die werktaken waarvoor je eigenlijk je bedrijf begonnen was. En dat is jammer, want de kans is groot dat je op deze manier veel plezier in je werk kwijt raakt. De loonadministratie uitbesteden is dan ook een stap die je zou kunnen zetten om meer tijd over te houden voor die zaken die je met plezier doet!

Loonadministratie uitbesteden aan professionals

Een andere reden waarom de loonadministratie uitbesteden een goede zet is, is omdat jij hier zelf waarschijnlijk maar weinig kennis van zaken van hebt. Als ondernemer moet je natuurlijk wel de basis van boekhouden weten, zodat je enig inzicht kunt houden in hoe de zaken er bij jou voorstaan. Draai je winst of verlies? Welke onderdelen gaan goed en waar zou je meer winst kunnen boeken? Maar je weet uiteraard niet alles wat er op dit vlak komt kijken. Zo zul je waarschijnlijk niet veel weten over het voeren van een salarisadministratie en daarom is de loonadministratie uitbesteden ook zo verstandig. Als je dit door professionals laat doen, dan weet je zeker dat alles op de juiste manier in de boeken terecht komt en dat jij aan je administratieve verplichtingen voldoet. Dat is belangrijk vanwege de belastingdienst, maar natuurlijk ook om het overzicht over de lasten van jouw onderneming te houden. Steek dus niet zelf heel veel tijd in het uitvogelen van hoe dit allemaal werkt, maar kies voor de loonadministratie uitbesteden aan professionals, dan weet je zeker dat het goed gebeurt!

Actium is er voor alle bedrijven

Zoek jij professionals aan wie jij je loonadministratie uitbesteden kunt? Overweeg dan eens om hiervoor Actium in de arm te nemen. Zij staan voor alle ondernemingen klaar, of deze nu groot zijn of juist heel klein. Zij kunnen je met verschillende onderdelen van de boekhouding helpen, zoals:

  • het voeren van de dagelijkse boekhouding
  • het opstellen van jaarrekeningen
  • het doen van belastingaangiftes

Je kunt bij hen altijd zelf bepalen wat je aan hen uitbesteedt. Je hebt altijd de mogelijkheid om een deel zelf te blijven doen en bijvoorbeeld te kiezen voor slechts de loonadministratie uitbesteden. Maar ook kun je alle administratie aan hen overdragen, zodat jij er zelf helemaal geen omkijken meer naar hebt. Door hun uitgebreide kennis op het vlak van financiële wet- en regelgeving, kun je er op vertrouwen dat echt alles op de juiste manier geadministreerd wordt. Wil jij dus ook je loonadministratie uitbesteden of juist een ander deel van je administratie? Of wil je de hele boekhouding aan specialisten overdragen? De professionals van Actium staan altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn