Wat te doen als isdn stopt?

Binnenkort is het zover: isdn stopt en dat betekent dat wij met ons bedrijf op zoek moeten gaan naar een alternatief omdat isdn stopt en wij dus niet meer op deze manier kunnen bellen en internetten. Dat isdn stopt is niet iets wat als een donderslag bij heldere hemel komt. Het is namelijk een ouderwetse techniek en er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden om sneller, beter een voordeliger te kunnen bellen en internetten. De reden dat wij nog altijd gebruikmaakten van dit systeem, was omdat onze beveilingsapparatuur op het isdn netwerk is aangesloten en wanneer isdn stopt, moeten wij ook op andere apparatuur overstappen. Vandaar dat wij nog altijd op deze ouderwetse manier op het internet gingen. Nu isdn stopt, moeten wij gaan kijken naar alternatieven voor deze manier van bellen en internetten. Dat is echter helemaal niet zo moeilijk want er zijn vandaag de dag tal van mogelijkheden om op een andere manier te kunnen bellen of internetten. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden allemaal waren om te zien wat voor ons de beste optie zou zijn. Wij hebben toen gekeken of wij een bedrijf konden vinden dat ons zou kunnen adviseren over wat wij het beste konden gaan doen. Het is namelijk zo dat wij graag even met een expert wilden overleggen hoe wij ons ook het beste op de toekomst konden voorbereiden. Het ging er namelijk voor ons niet alleen om hoe wij weer goed konden bellen, het ging er ook om hoe wij voordelig konden bellen. Wij verwachten namelijk dat wij in de toekomst alleen maar meer klanten gaan ontvangen en dan wil je zeker zijn dat je voor een goede prijs geholpen kunt worden. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten aankloppen om deskundig advies in te winnen omdat isdn stopt, en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van voicedata.nl konden gaan. Deze site heeft heel veel interessante mogelijkheden voor mensen die in de problemen dreigen te komen nu isdn stopt. Wij hebben de informatie op deze site even goed doorgenomen en wij hebben toen gezien dat dit de specialist was die wij nodig hadden. 

Dit moet u doen als isdn stopt

Nu isdn stopt, moesten wij dus op zoek gaan naar een alternatief voor deze manier van internetten en Wat te doen als isdn stopt?bellen. Wij hebben met de mensen van voicedata.nl overlegd wat wij het beste konden doen. Wij gingen voor een voordelige oplossing en ik kan u zeggen dat wij die gevonden hebben. Wij kregen namelijk te horen dat wij altijd met hosted voip konden gaan bellen. Dit sprak ons zeer aan want zo konden wij met meer lijnen bellen voor minder kosten. Dat hebben wij dus meteen gekozen. 

Ons probleem is opgelost

Nu isdn stopt, hoeven wij niet bang te zijn dat wij in de problemen komen. Wij hebben namelijk dankzij voicedata.nl een goede oplossing aangedragen gekregen. Kortom:

  • Kijk een keer op voicedata.nl
  • Bekijk hier welke mogelijkheden er allemaal zijn om voordeliger te bellen 
  • Win advies in bij een van de experts van dit bedrijf

Kijk voor meer informatie dus ook nog even op de site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn