Verklein je ongemak met hypnotherapie in Rotterdam

Je hebt als mens vaak te maken met allerlei kleine neuroses waar je niet eens erg in hebt, omdat je er zo gewend aan hebt. Denk aan het knakken van de botten in je vingers, het knarsen met je tanden als je gestrest bent, het knipperen met je ogen als je gespannen bent, et cetera. Dit zijn vaak persoonlijke dingetjes die het functioneren van jou als persoon verder niet in de weg staan. Partners kunnen zich aan zulke dingen ergeren, maar vaak worden ze ook gezien als aandoenlijk en horende bij de persoon in kwestie. Als je aan alcohol verslaafd bent, dan is dat natuurlijk wel anders. Maar in principe is dat een ook een soortement van neurose, alleen heeft deze wel impact op je gedrag. Sommige mensen zijn functionele alcoholisten en zij zullen dan ook niet snel erkennen dat ze een probleem hebben. Problemen worden vaak pas erkend als de resultaten van het gedrag problematisch zijn (verlies van baan of partner). Punt is in ieder geval dat als je last hebt van een bepaald gedrag of juist een gevoel (denk aan depressie of onzekerheid), dan kun je daar wat aan doen via hypnotherapie in Rotterdam bij Hypnose Praktijk. Hypnotherapie in Rotterdam kan je helpen om bepaalde problemen in de kern aan te pakken. Als je inderdaad verslaaf bent aan alcohol of drugs, dan kun je daar via hypnotherapie in Rotterdam iets aan doen. Heel simpel gezegd zal men kijken naar de oorzaak in de hersenen. Je gedrag wordt immers aangestuurd vanuit de hersenen. Je krijgt seintjes door vanuit de hersenen om bijvoorbeeld een glas alcohol te drinken. Dit is bij een verslaving vaak ook gelinkt aan mentale problemen en fysieke behoeften. Dat kun je aanpakken via therapie, maar Hypnotherapie in Rotterdam kan ook uitkomst bieden. In het laatste geval zal er gekeken worden naar de oorzaken, terwijl je onder hypnose bent. Vervolgens worden deze oorzaken ofwel weggenomen of aangepast. Suggesties kunnen gewekt worden die leiden tot nieuwe patronen. Zo kun je bijvoorbeeld ook te kampen hebben met overgewicht. In dat geval kan men dus de suggestie planten dat je een virtuele maagband in je lichaam hebt. Die suggestie zorgt ervoor dat de hersenen het signaal krijgen dat de maag vol is na een bepaalde hoeveelheid eten en dus stop jij met eten. Daardoor kun je afvallen en dat allemaal dankzij hypnotherapie in Rotterdam. Kijk voor meer informatie op over hypnotherapie in Rotterdam op de website van hypnose-praktijk.nl.

Breng je leven weer op de rails met hypnotherapie in Rotterdam

Je hebt kleine problemen en grote problemen, maar beide kunnen je tot last zijn. En dus is het prettig als je een manier kunt vinden om er vanaf te komen. Zo zijn er dus ook veel problemen waarbij hypnotherapie in Rotterdam uitkomst kan bieden. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Faalangst
  • Rouwverwerking
  • Afvallen
  • Verslaving
  • Depressie
  • Sociale angst

Dit zijn natuurlijk slechts een paar problemen waarbij het kan helpen om gebruik te maken van hypnose. Op de site vind je dan ook een completer overzicht. 

Neem contact op voor het maken van een afspraak

Als je nieuwsgierig bent en graag meer wilt weten, dan kun je direct een afspraak maken voor een intake gesprek. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn