Waar vindt u de beste autogarage van Hengelo?

Wij hebben een tijdje geleden een andere auto gekocht en toen wij deze wagen kochten, kregen wij te horen dat er een onderdeel in de motor vervangen moest worden. Vandaar dat wij ook een forse korting konden krijgen en dat was dan ook de reden dat wij de auto graag wilden kopen. Het betekende echter wel dat wij een autogarage in Hengelo moesten zoeken die ons kon helpen om de auto weer in optimale staat te krijgen. Ik heb daarom gekeken of er een goede autogarage in Hengelo te vinden was. Wij wonen namelijk in deze plaats en het was voor ons het handigst om dus een autogarage in Hengelo in de arm te nemen zodat wij er zeker van konden zijn dat wij onze auto hier konden brengen en dat men dan onze auto kon gaan maken. Wij hebben bij een aantal mensen bij ons in de straat ge├»nformeerd of zij nog een goede autogarage in Hengelo kenden en wie wij ook vroegen, allemaal verwezen zij ons naar Jan Dekker. Deze man heeft een heel goede autogarage in Hengelo en wij wilden daarom graag meer over dit bedrijf weten. Gelukkig ontdekten wij dat dit bedrijf ook een site heeft en dus hebben wij gekeken of wij hier ook zaken konden doen. Wij kwamen terecht op de pagina autoservicejandekker.nl en hier hebben wij allereerst gelezen wat dit bedrijf allemaal voor ons zou kunnen betekenen. Wij kregen te zien dat wij hier te maken hadden met een heel goede autogarage in Hengelo en wij vonden het heel prettig om deze garage tegen het lijf te lopen. Mocht u daarom ook een autogarage in Hengelo zoeken, dan kan ik u aanraden om ook een keer naar de site van autoservicejandekker.nl te gaan kijken. U zult zien dat u hier heel veel interessante mogelijkheden kunt vinden die u elders niet zo snel kunt vinden. Wij hebben onze auto daarom ook snel naar deze autogarage in Hengelo gebracht want wij wilden onze wagen het liefst zo snel mogelijk laten maken. Wij werden heel hartelijk ontvangen en wij kregen te horen dat men meteen met onze wagen aan de slag kon gaan. Dat was precies waar wij op gehoopt hadden. 

Wij brachten onze wagen naar deze autogarage in Hengelo

Wat ik heel erg op prijs gesteld heb, was dat deze autogarage in Hengelo mij belde om door te geven op welke kosten ik zou moeten rekenen. Zij wilden mij namelijk niet verrassen met een hoge factuur en dus hebben zij eerst een inschatting gemaakt van de kosten. Dat was heel netjes en ik ben daarom ook erg tevreden over deze autogarage in Hengelo. Bovendien doet mijn auto het nu weer heel erg goed en dat is heel erg prettig. 

Onze auto loopt weer als een trein

Wij hebben onze wagen inmiddels weer kunnen ophalen en ik kan u zeggen dat wij heel blij zijn dat onze auto weer als nieuw is. Kortom:

  • Onze auto is heel goed gemaakt door deze vaklieden
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 
  • Wij hoefden maar weinig te betalen voor deze reparatie

Meer weten? Kijk dan ook nog even op autoservicejandekker.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn