Rolcontainer nodig voor uw bedrijfsafval?

Tegen de scherpste tarieven inzamelmiddelen bestellen voor uw bedrijfsafval? Bij bedrijfsafval bestelt u gemakkelijk en snel de afvalcontainer die u nodig heeft. Kies een rolcontainer uit het grootste assortiment van Nederland. Uw contract is maandelijks opzegbaar, zodat u flexibel inspeelt op uw behoefte.

Een rolcontainer voor uw afval

bedrijfsafval bestaat uit alle afvalstromen die vrijkomen in bedrijven, van kantoorpanden tot horecagelegenheden. Iedere bedrijfstak produceert zijn eigen afvalsoort. Bij uw afval inzameling moeten verschillende afvalstromen zo veel mogelijk gescheiden worden. Dit levert geld op, is beter voor het milieu en maakt recycling mogelijk. Recycling bespaart energie en nieuwe grondstoffen. Bij bedrijfsafval hebben ze een rolcontainer voor de volgende afvalstromen:

  • Restafval
  • Papier / karton
  • Glas
  • Swill
  • PMD
  • Vertrouwelijk papier

Een rolcontainer huren via bedrijfsafval is heel gemakkelijk. Dit kan direct via de website. Hoeveel zo’n container kost, hangt af van hoe groot de container is en hoe vaak u deze geleegd wilt hebben. Daarnaast maakt het nog verschil of u kiest voor een voordelige container van kunststof of een exemplaar van metaal. Ze bieden containers in veel verschillende afmetingen aan. Als u een kleine container wilt huren, dan kan dit al vanaf een inhoud van 240 liter. U krijgt in dat geval een kunststof container. De formaten lopen vervolgens op tot maar liefst 5000 liter voor de grootste metalen rolcontainer. U kunt de containers zelfs tot twee keer per week laten legen. Als u een goedkope afvalcontainer wilt huren, let dan goed op de prijzen. Op internet worden veel prijzen vermeld, die niet altijd helemaal juist zijn. Daar komt u dan pas achter tijdens het bestelproces of het afrekenen. Bij bedrijfsafval ziet u precies wat u betaalt voor welke afvalcontainer. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Een goedkope container huren is voor bijvoorbeeld papier gemakkelijker dan voor restafval. Omdat de kosten van het afvoeren van restafval hoger liggen, is een rolcontainer daarvoor huren ook duurder. Ook dit kunt u bij bedrijfsafval eenvoudig terugvinden in het overzicht. Bekijk welk afval u hebt en kies de bijbehorende container. Zij doen de rest.

Voordelig een container huren

Als er één ding is waar u bij bedrijfsafval.nl op kunt rekenen dan is het wel dat u bij hen een voordelige rolcontainer kunt huren, zonder addertjes onder het gras of verborgen kleine lettertjes. Bij hen weet u precies waar u aan toe bent, zowel qua prijs als qua ophaling en plaatsing. Ze nemen u hierin alle zorg uit handen. En is uw afvalcontainer toch eerder vol dan u gedacht had? Dan is het altijd mogelijk om een extra lediging aan te vragen. Hiervoor kunt u contact opnemen met het bedrijf via mail of telefoon. Nieuwe afvalcontainer laten plaatsen? Dat kunnen ze binnen 24 uur in heel Nederland doen!

Zoekt u een goede en betaalbare oplossing voor uw bedrijfsafval? Dan hoeft u maar één adres te onthouden: bedrijfsafval.nl. Hier kunt u een rolcontainer regelen tegen een aantrekkelijk scherp tarief én goede afspraken maken over de lediging. Ze kunnen uw afvalcontainer twee keer per week legen, maar ook twee keer per maand; net wat u het beste uitkomt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn