Voordelen van kantelbakken

logisticshop - KantelbakkenLigt er bij jullie thuis of op kantoor ook zoveel troep? Zou je willen dat je een plek had waar je heel veel in op kon slaan, zonder daarmee direct de uitstraling van een kamer te verpesten? Zoek niet verder! Jullie moeten kantelbakken gaan gebruiken. Een kantelbak is een doodnormale opslagbak, die een bepaalde kant op kan kantelen, de naam spreekt eigenlijk voor zich! De bakken worden veel gebruikt in kantoorpanden, bij mensen thuis, maar bijvoorbeeld ook in de bouw. In de bouw gebruikt men vaak uit de kluiten gewassen kantelbakken om goederen te vervoeren of om afval in op te slaan. De opslagbakken komen in allerlei soorten en maten, er is dus altijd een geschikt model voor bij jou thuis! Kantelbakken hebben belangrijke voordelen:

  • Ze zorgen voor een nette werkplek
  • Ze zijn robuust en gaan lang mee
  • Je papierwerk is gemakkelijk terug te vinden
  • Ze zorgen voor een opgeruimd huis

In de eerste plaats zorgen kantelbakken voor een nette werkplek. Dit is ontzettend belangrijk, waar je ook aan de slag moet. Het is bijvoorbeeld cruciaal om in een werkplaats geen gereedschappen te laten slingeren. Wanneer men dagelijks werkt met scherpe instrumenten blijft er nog wel eens het één en ander liggen. Dit is natuurlijk link, binnen de kortste keren heeft iemand zich gesneden of een andere verwonding opgelopen. Kantelbakken kunnen helpen om de werkplaats keurig opgeruimd te houden, even iets wegleggen is immers snel en makkelijk. Zo gebeuren er geen nare ongelukken en hoeft men zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Wat hiernaast misschien nog wel fijner is: wanneer alles goed is opgeruimd zorgt dit voor een ontspannen sfeer op de werkvloer. Wanneer iedereen precies kan vinden waar hij of zij naar zoekt ontstaat veel minder irritatie. Bovendien kan men een stuk sneller werken, waardoor meer werk verzet kan worden in een kortere tijd. Een ander voordeel van kantelbakken is dat ze ontzettend robuust zijn, ze gaan erg lang mee. Dit betekent dat je niet om de paar maanden nieuwe opslagbakken hoeft te kopen, wanneer je één keer een bestelling plaatst heb je hier jaren plezier van. Het feit dat de bakken zo sterk zijn maakt ze ook geschikt van tal van unieke toepassingen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat een kantelbak kapot zal gaan, mits je hier natuurlijk normaal mee omgaat! De beste kantelbakken bestel je bij de Logisticshop. Op hun website, http://www.logisticshop.nl/kunststof-bakken/kantelbakken/, vind je de laatste modellen tegen de beste prijzen!

Kantelbakken; opgeruimd staat netjes

Er zijn beroepen waarbij het ontzettend belangrijk is dat men gegevens op kan slaan en deze terug kan vinden. Denk bijvoorbeeld aan artsen, die dagelijks met tientallen patiënten werken en van al deze patiënten moeten bijhouden wat de stand van zaken is. Hiervoor wordt ontzettend veel papierwerk gebruikt, dat allemaal goed geordend moet blijven. Kantelbakken zijn hiervoor ideaal. Wanneer gegevens van een zieke opgeslagen moeten worden kan eenvoudig een nieuw vak gebruikt worden. Dit vak wordt gevuld tot de patiënt wordt ontslagen, waarna een nieuwe cliënt in het vak terecht kan. Het grote voordeel hiervan is dat je alle gegevens van een patiënt mooi op één plek hebt. Ziekenhuizen proberen natuurlijk steeds meer digitaal te werken, steeds meer gegevens staan in de computer. Toch is dit nog niet voor alles mogelijk. Het is daarom ideaal om het papierwerk dat er nog is handig op te slaan in robuuste bakken. Natuurlijk gaat het niet alleen om papierwerk, medicijnen moeten bijvoorbeeld ook opgeslagen worden voordat deze worden uitgedeeld. Wanneer het gaat om onschuldige medicijnen, die bovendien niet gekoeld hoeven worden, kunnen deze opslagbakken prima uitkomst bieden. Het is zelfs mogelijk om kantelbakken te bestellen met een speciale beveiliging, waardoor ze niet zomaar opengemaakt kunnen worden. Wil je dus bepaalde medicatie bewaren zonder dat hier ongelukken mee kunnen gebeuren, dan zijn de bakken ook geschikt. We hebben het hier slechts gehad over één beroepsgroep, maar denk je eens in wat de andere mogelijkheden zouden kunnen zijn. Kantelbakken zouden op scholen of in kantoren prima gebruikt kunnen worden als postvakjes. Iedere werknemer zou een eigen vak kunnen krijgen waar dagelijks de post in gedeponeerd wordt. Bij de meeste bedrijven gebeurd dit al een aantal decennia, waarom bij jullie nog niet? We hebben het tot dusver ook alleen nog maar gehad over zakelijke toepassingen, maar denk je eens in wat deze bakken bij jullie thuis allemaal zouden kunnen betekenen! Surf snel naar http://www.logisticshop.nl/kunststof-bakken/kantelbakken/ en bestel vandaag nog, je hebt je bestelling dan binnen zeer korte tijd in huis!

Allerlei mogelijkheden

Kantelbakken zijn op allerlei manieren te combineren. Ze kunnen naast elkaar worden geplaatst maar ook zonder enig probleem worden opgestapeld. Bij dit stapelen is het belangrijk dat genoeg ruimte overblijft, zodat de bakken nog makkelijk geopend kunnen worden. Hiernaast kunnen de bakken ook worden opgehangen. Ze zijn direct tegen de muur te plaatsen maar kunnen ook op een profiel bevestigd worden. Een profiel kan handig zijn wanneer men de muur niet wil beschadigen of een stuk extra zekerheid in wil bouwen. Bij de Logisticshop koop je verschillende soorten kantelbakken tegen de beste prijzen. Betalen is heel eenvoudig, gewoon zoals je dat gewend bent met iDEAL. Afhankelijk van de grootte van je bestelling zijn de producten vaak al binnen enkele werkdagen in huis. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief: je blijft dan op de hoogte van actuele kortingen en nieuwe producten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn