Rockin’ Pictures, Rockin’ event fotografie 

Wie houdt er nu niet van foto’s? Foto’s zijn dé manier om je dierbaarste momenten vast te kunnen leggen en ze voor altijd te bewaren. Daarom zien fotografen de wereld net iets anders dan wij. Of het nou een hobby fotograaf of een professionele fotograaf is. Laat tien fotografen een moment vastleggen en je zult op iedere foto iets anders zien. Fotografen zien details, fotografen zien momenten. Event fotografie is voor fotografen dan ook een echte sport, maar vaak toch stiekem wel de favoriete tak, omdat ze dan precies kunnen doen wat ze leuk vinden. Op een evenement zijn veel mensen, wat betekent dat overal momenten zijn. Dat maakt fotografie van een event moeilijk en druk, maar nooit saai. Overal praten mensen, dansen mensen. Overal is liefde, plezier, ruzie, vermaak. Bij event fotografie is het de kunst om dat allemaal vast te leggen, om van alles een foto te maken, alle momenten die het event hebben gemaakt. Bovendien hoort de fotograaf wel een beetje bij het evenement. Iedereen is blij als ze de fotograaf zien en bijna iedereen wil op de foto. Iedereen wil wel laten zien dat hij ergens was, dat hij er mooi uitzag, iedereen wil zijn momentje showen. Een fotograaf die dit kan, die kampioen is in event fotografie, die zogezegd Rockin’ Pictures maakt, is Robert van https://rockinpictures.com/. Zie hier ook de portfolio van zijn event fotografie: https://rockinpictures.com/event-fotografie/.

De portfolio voor event fotografie 

Werp één blik op Roberts prachtige portfolio en je ziet gelijk wat een oog voor detail event fotografie vraagt. De zaal, medewerkers, het podium… Robert ziet de momenten en reageert erop. Alles wordt gefotografeerd, en bovendien zijn de foto’s ook kwalitatief goed. Lang niet iedereen heeft bijvoorbeeld door dat hij of zij gefotografeerd wordt, maar toch zijn de blikken blij, betekenisvol, echt. Het zijn echte foto’s, echte momenten. Natuurlijk zijn er ook groepsfoto’s, gemaakte foto’s, zodat niemand wordt vergeten. Dat is ook nog de kunst. Een event fotograaf mag dan wel veel details zien, hij moet de grote dingen niet vergeten. De sfeer van het evenement, het enthousiasme van de mensen, het plezier, het spat van de foto’s af, en dat kan niet iedere fotograaf. Robert maakt tijdens zijn event fotografie zowel detailfoto’s als foto’s van bijvoorbeeld de hele zaal. Dit zorgt voor een echte sfeerimpressie. In zijn portfolio op de site van Rockin’ Pictures laat Robert kort zijn kunsten met event fotografie op verschillende evenementen zien, zodat je gelijk weet wat hij kan. Er is zowel een reportage overdag van een bank als een soort feest in een donkerdere zaal te zien, maar de foto’s zijn allemaal even mooi. Robert is van alle markten thuis. En dat maakt hem kampioen in event fotografie.

Boeken

De naam achter Rockin’ Pictures is Robert Tjalondo. Roberts fotografie carrière is begonnen met evenementen. Hij studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en begon tijdens zijn studie met het fotograferen van mensen en rockconcerten (vandaar de naam Rockin’ Pictures!). Nu werkt hij met veel bekende merken en stichtingen, van bijvoorbeeld de Anne Frank Stichting tot SuperTrash tot Interpolis, en hij staat open voor nieuwe samenwerkingen. Behalve event fotografie, doet hij ook nog:

  • Retailfotografie, dus voor verkoop, van verschillenden merken en producten
  • Projecten
  • Cinemagraphs. Dit zijn foto’s met een zich herhalend bewegingselement erin. Erg leuk om te zien.
  • Zakelijke portretten
  • Jong talent

Kortom, een jonge fotograaf met een uitgebreide portfolio, die je overal voor kunt boeken! Dit doe je via de site https://rockinpictures.com/, door te mailen naar robert@rockinpictures.com of door te bellen naar 06-41233738.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn