Op zoek naar leuke golfarrangementen?

Ben je dol op golfen en zou je wel eens een lekker weekend weg willen om een nieuwe golfbaan te ontdekken? Dan moet je zeker eens op de website van hotel ‘t kruisselt kijken. Daar bieden ze je namelijk een grote verscheidenheid aan golfarrangementen aan. De reden dat dit mogelijk is is dat het hotel pal aan een golfbaan ligt. Je loopt letterlijk zo vanuit de deur van het hotel de golfbaan op, ideaal! Hun golfarrangementen bestaan dan ook uit het verblijf in het hotel, een goed ontbijt, eventueel diner en het gebruik van de golfbaan. Als je dat wilt kun je dat zelfs inclusief materiaal doen, als je geen zin hebt om dat zelf mee te nemen. Als je net aan het leren golfen bent dan is de kans natuurlijk klein dat je al beschikt over de juiste materialen, maar bij ‘t kruisselt kun je ze gewoon huren. Bekijk alle golfarrangementen op hun website, kies een mooie kamer uit en het enige wat je nog hoeft te doen is je koffers pakken en hopen dat het mooi weer wordt wanneer je gaat. Overigens is er nog geen man overboord wanneer dat niet het geval is. Dit hotel is namelijk ingericht om je ook binnen te vermaken. Met hun uitgebreide aanbod aan faciliteiten zul je je niet vervelen, zelfs als je in verband met slecht weer helaas niet kunt golfen. 

Golfarrangementen inclusief zwembad

Een van de redenen dat dit hotel zo populair is is het mooie overdekte zwembad. Deze wordt altijd goed bijgehouden en is hartstikke schoon. Als jij op zoek bent naar leuke golfarrangementen in een hotel inclusief zwembad dan ben je bij hotel ‘t kruisselt dus aan het juiste adres. Maar dat zwembad is niet het enige waar ze in uitblinken. Op hun lijstje van faciliteiten staat onder andere nog meer:

  • Gratis hotelfietsen (ze hebben zelfs elektrische fietsen!)
  • Een infrarood cabine
  • Luxe ontbijt, lunch en diner
  • Gratis fiets- en wandelroutes

Het moge duidelijk zijn dat dit hotel niet alleen bekend staat om zijn golfarrangementen, maar dat het er ook prima vertoeven is als je graag te voet of met de fiets de natuur in gaat. Met de hotelfietsen ga je er lekker op uit, en als je de elektrische exemplaren meeneemt dan zoef je zo de omgeving door zonder moe te worden. Wat wil je nog meer? Nou, bijvoorbeeld dat je na een lange dag fietsen of wandelen in de sauna kunt bijkomen en daarna een duik kunt nemen in het zwembad? Precies!

Golfarrangementen tijdens corona

Uiteraard hebben ze in dit hotel van alles aangepast zodat je ook in deze rare corona-tijden kunt genieten van hun golfarrangementen. Zo mogen ze bijvoorbeeld geen buffetten meer opdienen, maar houdt het personeel ook netjes afstand. Het restaurant is ingericht op de nieuwe regels, en iedereen houdt zich daar netjes aan. Door de enorme tuin die om het hotel ligt is er plek genoeg om iedereen de ruimte te geven, en te genieten van je verblijf in dit mooie hotel. Dus zoek jij coronaproof golfarrangementen? Check dan vooral even de website van hotel ‘t kruisselt, want zij hebben er genoeg!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn