Op zoek naar een betere crm?

Crm staat voor customer relationship management. Dit is dus de manier hoe een bedrijf contact heeft met zijn (potentiële) klanten. Het gaat om een crm-systeem dat gebruikt wordt om het contact met klanten soepel te laten verlopen, processen efficiënter te maken en uiteindelijk een hogere winst te behalen. Met crm wordt meestal een crm-systeem bedoeld wat uit meerdere onderdelen bestaat. Dit is een softwarepakket waarbij de gegevens en interacties met klanten worden beheerd. Teamleader is een voorbeeld van een crm-systeem. Het beschikbare systeem van teamleader is multifunctioneel en heeft vele mogelijkheden. Benieuwd naar deze mogelijkheden en waarom het verstandig is om voor crm voor Teamleader te kiezen? Je leest het hier.

Wat zijn de mogelijkheden voor crm bij Teamleader?

Wanneer je voor de software van Teamleader kiest heb je je klantenbeheer, projectmanagement en facturatie in één handige tool. Dit zorgt ervoor dat je een stuk efficiënter te werk kunt gaan en alle gegevens overzichtelijk geordend hebt. Wanneer je voor de tool voor crm van Teamleader kiest heb je de mogelijkheid om:

  • Klanten te beheren
  • Offertes op te stellen
  • Projecten te beheren
  • Uren te registreren
  • Facturen op te stellen
  • Geld te ontvangen

Met Teamleader is het mogelijk om al deze zaken binnen een softwarepakket te regelen. Het is eenvoudig om bestaande maar daarnaast ook nieuwe klanten toe te voegen met al hun informatie. Op deze manier is het voor vrijwel iedereen in je organisatie – die erbij mag komen – mogelijk om eenvoudig de informatie van klanten of potentiële klanten erbij te pakken. Dit werkt erg efficiënt. Daarnaast kan je met de crm tool van Teamleader eenvoudig professionele offertes naar je klanten en potentiële klanten versturen. Doordat dit relatief makkelijk is verbeter je je verkoopproces. Naast het beheren van je klanten – wat een van de belangrijkste onderdelen van crm is – is het met Teamleader erg eenvoudig om projecten te beheren. Het is mogelijk om offertes om te zetten in projecten waarbij automatisch een goede planning wordt gemaakt. Projecten worden hierdoor op tijd en binnen het budget opgeleverd. Ook het registreren van uren is erg eenvoudig met Teamleader. Het is mogelijk om je uren te registreren achter je bureau maar ook onderweg is dit mogelijk. Je hoeft niet per se op locatie te werken om je uren te registreren. Het maken van facturen is ook erg makkelijk aangezien de gegevens allemaal in het systeem vermeld staan. Ook het ontvangen van je geld gebeurt via Teamleader. Het grootste voordeel van Teamleader voor je crm is dat al de gegevens en processen die met je klanten te maken hebben overzichtelijk worden opgeslagen en dat alle onderdelen op elkaar aangesloten zijn. Dit zorgt voor een efficiënte werkstijl die de klant ten goede komt.

Waarom kiezen voor Teamleader?

Met Teamleader wordt het werk een stuk gemakkelijker. Met software van Teamleader is het voor bedrijven mogelijk om zich te focussen op zaken die er echt voor hun toe doen. Het is mogelijk om het vele papierwerk – wat inefficiënt werkt – te vervangen voor een softwarepakket waarin alles is inbegrepen. Ben je nog aan het twijfelen om voor teamleader te kiezen als tool voor jou crm? Het is mogelijk om de software twee weken gratis uit te proberen. Wanneer je het niks vindt betaal je ook niks. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op www.teamleader.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn