Onze Slim Fit overhemd is in diverse kleuren te verkrijgen

Een Slim Fit overhemd is een type overhemd dat echt heerlijk zit. Het geeft u meer bewegingsvrijheid dan een body fit hemd, een type overhemd dat u trouwens ook bij mooi-overhemd.nl kunt kopen. Bij een body fit zit het hemd strakker om uw lichaam en heeft dus een betere pasvorm. Maar met een Slim Fit overhemd kunt u een paar kilootjes afvallen of aankomen zonder dat dit zichtbaar is. En ook zonder het feit dat u dan continu een nieuwe maat hoeft te kopen. Wij verkopen via onze website de Slim Fit overhemd in diverse uitvoeringen van het gerenommeerde merk Venti. U kunt het Slim Fit overhemd vergelijken met hemden van andere merken terwijl het body fit-variant een uniek product is die we tevens van Venti verkopen. In principe valt deze aldus strakker uit en bij het kopen moet u er rekening mee houden dat het een half maatje kleiner uitvalt. Het Slim Fit overhemd is daarom goedkoper en die verkopen we dan ook meer. Dat is het type hemd waar we het in deze tekst graag met u over willen hebben. Als u een normaal postuur hebt dan voldoet een Slim Fit overhemd van Venti prima want op de belangrijke plekken van uw lichaam heeft het een prima pasvorm dat mee zal rekken als uw lichaam daarom vraagt. Klinkt u dat als muziek in de oren? Maak dan snel uw keuze op onze website en vergeet niet om de site te bookmarken zodat u over enkele maanden nog eens een kledingstuk kunt bijbestellen.

Koop meer dan één Slim Fit overhemd en profiteer van een scherpe korting

Venti is een bekend en vertrouwd merk en we zijn er bijzonder trots op dat we dit merk hier in Nederland mogen vertegenwoordigen. Probeert u eens een Slim Fit overhemd van Venti uit, u zult er geen spijt van krijgen. Wist u bijvoorbeeld dat u de overhemden na een wasbeurt niet hoeft te strijken? En dat is voor velen al reden genoeg om een Slim Fit overhemd te kopen. Want strijken is niet voor iedereen weggelegd. Het is zelfs de vraag of de single man überhaupt een strijkijzer in de kast heeft liggen. U wilt een Slim Fit overhemd kopen. Hoe gaat u dan eigenlijk te werk?

  • Kom naar onze website en klik op deze categorie. Vervolgens kunt u uw zoekgebied verkleinen door uw favoriete kleuren aan te vinken of door te zoeken op maat, label, type of lange dan wel korte mouw.
  • Hebt u een keuze kunnen maken? Dan raden we het aan om het niet bij een enkele Slim Fit overhemd te laten. Koopt u er namelijk 2 of meer dan kunt u tot wel 15 procent korting krijgen, ongeacht het design.
  • Vul dan uw adres- en contactgegevens in en betaal met behulp van een online betaalservice zoals iDEAL, PayPal of de creditcard.
  • Wij bezorgen in principe binnen 1 werkdag zodat u het hemd morgen al kunt dragen.

Liever een ander type hemd? Ook dan bent u hier aan het juiste adres

Als u liever een body fit hemd of een slim-fit variant met een extra lange mouwlengte wilt kopen dan kunt u bij de andere categoriseren kijken. Nederlanders behoren gemiddeld tot de langste mensen ter wereld. De armlengte is daardoor vaak buiten proporties ten opzichte van kledingmerken die voor de gehele wereld produceren. Dat is de reden waarom Venti overhemden is gaan produceren met extra mouwlengte zodat u nooit in de kou hoeft te lopen, uw mouwen moet opstropen of altijd een hemd moet kopen met een korte mouwlengte zodat het niet zo opvalt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn