Iphone hoesjes

Iedereen die over een smartphone van Apple beschikt, weet dat het gebruik van iPhone hoesjes echt een must is. Natuurlijk geldt dat eigenlijk voor alle mobiele telefoons, niet specifiek voor dit merk. Waarom is dit nu zo belangrijk? Dat is het geval omdat het hierbij om zeer kwetsbare gadgets gaat. Vooral het schermpje kan zeer snel beschadigen en dat is natuurlijk heel erg vervelend. Doordat we allemaal touchscreens hebben, is een krasje in het scherm niet alleen vervelend omdat je dan minder goed kunt zien wat er op staat, maar ook omdat je het touchscreen minder goed kunt bedienen. Daarom alleen al is het gebruik van iPhone hoesjes dus van belang. Maar het is natuurlijk ook zo dat er nog meer delen van het toestel beschadigd kunnen raken, bijvoorbeeld als je deze laat vallen. Uiteraard probeer je dit altijd te voorkomen, maar mocht het toch gebeuren, dan is het zo dat met een goed beschermhoesje de kans een stuk groter is dat er geen onherstelbare beschadigingen ontstaan. Met andere woorden, op het moment dat jij er voor kiest om gebruik te maken van iPhone hoesjes, dan verleng je de levensduur van jouw mobiele telefoon over het algemeen dus flink. Aangezien deze apparaten duur genoeg zijn, is dit dus zeker geen overbodige luxe.

Iphone hoesjes geven persoonlijke touch

Bescherming is een belangrijk punt, maar er is nog een reden waarom je voor het gebruik van iPhone hoesjes zou kunnen kiezen en dat is om ervoor te zorgen dat jouw smartphone een mooier uiterlijk krijgt. Er mogen dan veel verschillende merken en modellen op het gebied van de mobiele telefoon zijn, feit is dat de meesten er eigenlijk aardig gelijk uitzien. De verschillen zijn zo klein dat je zonder de opdruk van de merknaam maar moeilijk zou kunnen onderscheiden welk apparaat van welk merk is. Dat maakt het ook lastig om jouw mobiel te onderscheiden van die van anderen. Met iPhone hoesjes kun je ervoor zorgen dat jij het uiterlijk compleet anders maakt en daardoor zorg je ervoor dat je gemakkelijker kunt zien welke van jou is. Ook kun je er zo voor zorgen dat de uitstraling ervan echt helemaal bij jou past, bij jouw eigen stijl en jouw eigen smaak. Gezien het feit dat we onze smartphone vaak in de hand houden, is dat natuurlijk ook belangrijk. iPhone hoesjes gebruik je dus ook zeker om voor een persoonlijke touch te zorgen.

Zelf ontwerpen bij B2C Telecom

Wil jij er echt voor zorgen dat jouw telefoon een uniek uiterlijk krijgt, kies dan niet voor een van de kant en klare iPhone hoesjes, maar ontwerp jouw eigen exemplaar! Dit kun je heel eenvoudig doen bij B2C Telecom. Je hebt bij hen verschillende mogelijkheden, zo kun je bijvoorbeeld een eigen foto gebruiken of kiezen voor een van de afbeeldingen die zij in hun bestand hebben staan. Hoe gaat het ontwerpen van iPhone hoesjes nu in zijn werk? Dit is heel eenvoudig. Je gaat naar hun site en volgt de volgende stappen:

  • je selecteert het model iPhone dat jij hebt
  • je kiest het model hoesje dat je wilt hebben, zoals een book case of een cover
  • je upload een eigen foto of kiest een afbeelding uit hun bestand
  • je voegt eventueel tekst toe of een effect

Heb je de stappen gevolgd en ben je tevreden met hoe het geheel er uit komt te zien? Dan kun je vervolgens je bestelling plaatsen. Zo creƫer je een hoesje dat echt uniek is! Zoek jij bijzondere iPhone hoesjes en maak je het liefst zelf een uniek exemplaar? Dan doe je dat dus bij B2C Telecom!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn