Minerale make up

pavez - minerale make up

Probeer jij jouw leefstijl zo gezond mogelijk te houden? Dan hoort het gebruik van minerale make up daar zeker bij! We zijn ons tegenwoordig steeds meer bewust van hoe belangrijk het is om ons lichaam goed te behandelen, maar om de een of andere reden vergeten we daarbij te kijken naar wat we op onze huid smeren en waar we ons mee wassen. We letten er op dat we gezond eten, zodat we voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen. We proberen zo weinig mogelijk voorbewerkte producten te eten. Maar gebruik van minerale make up komt niet zo snel in ons op. We gaan voor onze cosmetica gewoon naar de drogist, net als voor onze shampoo, douchegels en andere verzorgingsartikelen. Dat is jammer, want heel veel van deze producten bevatten stoffen die je nooit in je lichaam zou stoppen. We vergeten dat onze huid ook een orgaan is en dat we op die manier ook stoffen in ons lichaam krijgen. Het is dus belangrijk dat we deze verzorgen met geheel veilige producten en dat we er geen chemische spullen op smeren. Kies daarom in het vervolg voor minerale make up en natuurlijke verzorgingsartikelen, dat past beter in een gezonde leefstijl.

Minerale make up biedt verschillende voordelen

Als je kiest voor minerale make up, waar kies je dan precies voor? Je kiest dan voor cosmetica die voor honderd procent gemaakt is van natuurlijke mineralen die in de aarde te vinden zijn. Je kiest dan dus voor een volkomen natuurlijk product. Als de mineralen op de juiste manier worden gemalen, wordt het bovendien een heel luchtig product, het geeft geen zwaar gevoel op je gezicht. Door de ingrediënten en de speciale bewerking, heeft minerale make up verschillende voordelen te bieden:

  • het bevat geen dierlijke ingrediënten, waardoor ook veganisten het kunnen gebruiken
  • het is volkomen dierproefvrij
  • het geeft geen masker gevoel, maar voelt heel licht aan op het gezicht
  • het is beter voor je lichaam, doordat het helemaal natuurlijk is
  • de gevoelige huid ondervindt geen hinder van het gebruik van deze cosmetica
  • het bevat geen bismuth oxychloride, dimethicone, parabenen en talk

Al deze punten maken dat minerale make up zeer geschikt is voor gebruik en bovendien geen negatieve invloed heeft op het milieu. Bij het wassen en douchen lopen via het water verschillende stoffen het riool in. Bij minerale cosmetica zijn dit enkel natuurlijke stoffen die aan het milieu geen schade toe zullen brengen.

Pavèz voor natuurlijke cosmetica

Wil jij minerale make up gaan gebruiken, dan is het merk Pavèz een uitstekende keus. Zij werken met de meest pure ingrediënten en kiezen voor een speciaal proces van vermalen en mengen van de ingrediënten. Je kunt bij hen kiezen voor heel veel verschillende soorten cosmetica. Uiteraard kun je dan denken aan oogschaduw, mascara en eyeliner, maar bijvoorbeeld ook aan foundation, concealer en blush. Ook voor de lippen bieden zij diverse opties, zodat je bij hen dus echt alles kunt vinden wat jij zou willen gebruiken om je gezicht mooi op te maken. Naast minerale make up kun je bij hen ook terecht voor andere natuurlijke verzorgingsproducten, want er zijn immers nog zoveel meer verzorgingsproducten die we gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan shampoo en conditioner, maar ook aan heerlijke geurtjes. En ook zonnebescherming kunnen we natuurlijk niet missen. Als jij probeert om je leven zo gezond mogelijk in te richten, dan is het dus zeker aan te raden om niet alleen te letten op wat je eet en hoeveel je beweegt, maar ook op wat je op je lichaam gebruikt. Het gebruik van minerale make up is een goede stap in het nog gezonder maken van jouw leefstijl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn