Je auto verkopen

autoinkoopspecialist - Auto verkopenAls je een nieuwe wagen koopt, dan wil je waarschijnlijk graag je oude auto verkopen. Er zijn immers niet veel mensen die behoefte hebben aan nog een extra voertuig, laat staan het geld hebben om de extra lasten te betalen. Er komen immers nogal wat kosten kijken bij het aanhouden van auto’s, zo moet er wegenbelasting betaald worden en zul je ook verzekeringskosten moeten betalen. En dat zijn natuurlijk extra kosten waar je eigenlijk niet op zit te wachten. De auto verkopen is dan ook wat de meeste mensen zullen doen. Op die manier krijg je er nog weer wat voor terug, als je geluk hebt, en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Bovendien is het ook nog eens zo dat de meesten gewoon geen ruimte bij huis hebben om een extra wagen te stallen. Vooral in de stad is dit vaak een probleem, het vinden van één parkeerplek is dan al lastig, laat staan dat je er meer nodig hebt. Ook daarom is het dus verstandig om te kiezen voor je oude auto verkopen, dat scheelt je gewoon een hoop gedoe en veel geld.

Auto verkopen of inruilen?

Hoe pak je het nu aan als jij je auto verkopen wilt? Er zijn verschillende opties. Vaak heb je wel de mogelijkheid om bij de aanschaf van een nieuwe vierwieler je oude bij de garage in te leveren. Maar als je op een andere plaats je aankoop doet, dan heb je deze optie natuurlijk niet. Bovendien menen veel mensen dat de inruilwaarde eigenlijk te laag is en dat is natuurlijk zonde. Je wilt immers wel het maximale er uit halen wat financiën betreft. Hoe kun je dan je auto verkopen? Je kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen, bijvoorbeeld door deze langs de weg te zetten met een te koop bordje erbij. Nadeel hiervan is dat je vaak lang moet wachten tot zich eindelijk een koper aandient. Een andere optie is om online een advertentie te plaatsen en te hopen dat je op die manier een koper vindt. Maar er zijn zoveel mensen tegenwoordig die online advertenties hiervoor plaatsen, dat het aanbod zo ontzettend groot is dat je echt geluk moet hebben dat iemand net die van jou uitkiest. Is zelf je auto verkopen dan helemaal niet mogelijk? Zeker wel, je moet alleen even weten op welke manier je dit het best kunt doen. Een uitstekende optie is om dit te regelen via AutoInkoopSpecialist.nl.

Eenvoudig de verkoop regelen

Je auto verkopen via AutoInkoopSpecialist.nl gaat echt heel eenvoudig, zelfs als je helemaal geen verstand hebt van autotechniek, kun je dit toch zelf regelen. Het hele verkoopproces verloopt in een paar overzichtelijke stappen, namelijk:

  • je voert je kenteken in en eventueel wat extra kenmerken over je voertuig
  • automatisch worden de ingevoerde gegevens gecontroleerd en als alles goedgekeurd wordt, wordt jouw vierwieler online verstuurd
  • jouw aanmelding wordt verstuurd naar de autodealers die bij deze site aangesloten zijn en zij kunnen vervolgens een bod uitbrengen
  • binnen 24 uur ontvang je het hoogste bod in jouw mailbox

Zo kan dus iedereen eenvoudig zelf zijn auto verkopen, daar is dus eigenlijk helemaal niets moeilijks aan. Ga jij akkoord met het hoogste bod, dan maak je een afspraak voor de afwikkeling van de verkoop. Bij de overdracht aan de koper, ontvang je meteen de RDW vrijwaring en het afgesproken bedrag. Het werkt dus echt heel eenvoudig en je zit bovendien nergens aan vast. Bevalt het hoogste bod jou niet, dan hoef je hier niets mee te doen. Je auto verkopen kun je dus helemaal zelf via AutoInkoopSpecialist.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn