Hier vind je een tof industrieel dressoir

Ben je je huis aan het inrichten en wil je daarvoor een tof industrieel dressoir kopen? Dan ben je in de winkel en webshop van mokana zeker aan het juiste adres. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in industriële meubels, en hebben ze heel veel keus voor wie een stoer, industrieel dressoir zoekt. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van hele robuuste materialen. Je kunt daarbij denken aan hout (voornamelijk onafgewerkt), maar ook staal, leer en grof canvas. Het zijn voornamelijk de wat rauwere materialen die een wat doorleefde uitstraling hebben waar deze woonstijl om bekend staat. Een echt industrieel dressoir is dan ook meestal van hout of metaal gemaakt, en vaak zelfs een combinatie daarvan. Je ziet ook nog wel eens dressoirs gemaakt van steigerbuizen, gecombineerd met houten planken. Als er iets super industrieel is dan is het die combinatie van materialen wel. Liever een wat chiquere uitstraling? Kijk dan zeker eens in de winkel of webshop van mokana, daar hebben ze heel veel verschillende dressoirs staan, en bovendien een grote collectie andere meubels.In de webshop is het makkelijk winkelen, wat alles wordt bij je thuis bezorgd. Als je echter liever wat meer inspiratie op wilt doen dan kun je beter naar de winkel komen. Daar hebben ze namelijk allerlei mooie stijlkamers ingericht waarin je kunt zien hoe je al die meubels kunt combineren. Zo wordt het makkelijker om een keuze te maken tussen al dat moois. Bovendien kunnen ze je in de winkel zelf ook wat makkelijker van advies voorzien. Neem bijvoorbeeld foto’s van je interieur mee om te vragen wat daar goed bij past.

Een robuust, industrieel dressoir kopen

Bij mokana staan ze bekend om de robuuste stijl van hun meubels. Het fijne aan deze winkel is dat ze deze stijl zó goed hebben doorgevoerd dat alles heel makkelijk met elkaar te combineren is. Je hoeft er dus niet lang over na te denken als je verschillende meubels wilt kopen, want je kunt er vanuit gaan dat alles bij elkaar past. Een industrieel dressoir kopen in combinatie met een bankstel en een salontafel bijvoorbeeld. In deze winkel is dat super makkelijk, want alle meubels die ze verkopen passen goed bij elkaar. Bij mokana shop je onder andere de volgende meubels, en allemaal in industriële stijl:

  • Fauteuils en bankstellen
  • Eettafels met bijpassende stoelen
  • Boekenkasten en een industrieel dressoir
  • Salon en bijzettafels

Bovendien verkopen ze ook heel veel accessoires waarmee je je huis kunt aankleden. Deze voegen sfeer toe, wat je met deze woonstijl wel nodig hebt. Het is namelijk niet de meest knusse en warme woonstijl, vandaar.

Een industrieel dressoir afstylen

Als jij de trotse eigenaar bent van zo’n industrieel dressoir van mokana dan wil je natuurlijk weten hoe je deze afstylet. Het leukste is om accessoires te kiezen in vrij neutrale kleuren, want deze matchen het beste met deze woonstijl. Kies een combinatie van verschillende materialen. Dit oogt gezellig en geeft het een wat speelser karakter. Probeer vervolgens om allemaal verschillende items te gebruiken in plaats van twee stuks van elk, dat is namelijk onderhand wel een beetje uit de mode…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn