Gekleurde sokken

In veel winkels is het lastig zoeken naar gekleurde sokken. Voor kinderen zijn deze vaak volop te krijgen, maar als je volwassen geworden bent, dan word je geacht om witte, grijze of zwarte exemplaren te dragen. Dit ziet er inderdaad wel netjes uit, maar wat saai is het ook. Nu kun je denken, hoeveel zie je nu helemaal van de sok die je draagt? Dat ligt er natuurlijk aan wat voor kleding je verder draagt. Draag je hoge schoenen met een lange broek, dan zul je er inderdaad weinig van zien. Maar heb je lage schoenen aan of draag je een korte broek, dan zijn gekleurde sokken natuurlijk een leuke touch voor je outfit. Ben jij verplicht om op het werk nette kleding te dragen of je aan een bepaalde kledingscode te houden, dan kun je met je bovenkleding vaak maar weinig variëren. Maar wat voor sokken jij draagt, daarover is vaak niets vastgelegd. Daarmee kun je dus toch je eigen draai geven aan je bedrijfskleding of de nette kleding die je moet dragen. Door te kiezen voor een combinatie met leuke gekleurde sokken kun je een vrolijke twist aan je complete outfit geven.

Ruime keus in gekleurde sokken

Zoals gezegd is het echter vaak lastig om in volwassen maten nog leuke gekleurde sokken te vinden, de meeste winkels bieden echt weinig keus op dit gebied. Bij ColorMeSocks ligt dit helemaal anders, zij hebben juist een heel breed assortiment aan dergelijke producten. Je vindt in hun collectie maar liefst 45 verschillende kleuren sokken, waardoor er bij hen dus altijd een kleur te vinden is die jij helemaal leuk vindt. En dan hebben we het alleen nog maar over de exemplaren die in één effen kleur uitgevoerd zijn. Daarnaast bieden zij ook nog gekleurde sokken speciaal voor zakenmensen, de zogenaamde business collectie. Deze zijn uitgevoerd in het zwart, maar hebben een gekleurde boord, hak en neus om toch net even wat meer uitstraling aan de sok te geven. En wil jij eens helemaal uit je dak gaan, kies dan voor de Happy Socks collectie. Hierin vind je heel veel verschillende patronen en dessins in verschillende kleurencombinaties. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan stippen, ruitjes of hartjes, maar ook aan dierenprints of felgekleurde strepenpatronen. Daarnaast vind je bij hen ook nog een ruime keus aan gekleurde sokken voor kinderen. ColorMeSocks biedt dus diverse lijnen:

  • 45 verschillende effen kleuren
  • business sokken
  • Happy Socks
  • kindersokken

Andere sokken en accessoires

Naast gekleurde sokken voor dagelijks gebruik, kun je bij ColorMeSocks ook terecht voor verschillende soorten sportsokken, uiteraard ook uitgevoerd in leuke kleurtjes. Speel jij voetbal, hockey of tennis, maak dan bij hen je keus uit de verschillende leuke uitvoeringen die zij speciaal voor deze sporten ontwikkeld hebben. Naast een keuze maken uit hun standaardcollectie, kun je bij hen ook sportsokken in je eigen ontwerp bestellen. Handig voor als je voor het hele team nieuwe sportsokken nodig hebt, zo zorg je ervoor dat jullie allemaal hetzelfde dragen! Naast een ruime keus in gekleurde sokken, kun je bij ColorMeSocks ook terecht voor verschillende vrolijk gekleurde accessoires. Zo bieden zij diverse shawls en omslagdoeken, die uitgevoerd zijn in dezelfde 45 kleuren als die zij gekozen hebben voor de effen gekleurde sokken. Daarnaast bieden zij ook een ruime keus in riemen, veters, bretels en stropdassen, waarbij ook weer geldt dat je uit diverse kleurtjes kunt kiezen. Zo kun je dus alle accessoires van je outfit wat kleur betreft op elkaar afstemmen. Ben jij ook wel toe aan wat anders en zoek je een winkel waar ze een ruime keus aan gekleurde sokken en accessoires bieden? Dan is ColorMeSocks dus de place to be! Bekijk de website voor meer informatie..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn