Een goed huwelijk begint met fairtrade gouden ringen

Soms is het fijn als je in onwetendheid je leven kunt leven. Als je je namelijk van alles bewust bent, dan worden sommige aankopen een stuk lastiger. Aan de andere kant wil je ook niet rondlopen met bijvoorbeeld een gouden ring die op illegale wijze tot stand is gekomen. Het is dan ook toch goed om te weten dat er ook fairtrade gouden ringen zijn die je kunt kopen. Nu kan het zo zijn dat je af en toe weet dat je schoenen bijvoorbeeld door kinderhanden zijn vervaardigd. Dat is vervelend, maar het is nu eenmaal onderdeel van de wereld waarin we leven en het zijn ten slotte maar schoenen. Maar een trouwring is een symbool van liefde. Het is dan ook geen goed begin van een eeuwige verbintenis als het goud van de trouwring door onderbetaalde mijnwerkers is gedolven. De mijnwerkers zijn vaak niet goed beschermd en ze offeren hun gezondheid op om hun gezin te onderhouden. Ook de natuur wordt zonder meer opgeofferd door de eigenaren van de mijnen om maar zoveel mogelijk geld te verdienen. Vaak zijn de mijnen illegaal en het goud wordt onder erbarmelijke omstandigheden gedolven door mijnwerkers die zoals gezegd ook nog eens heel weinig betaald krijgen ondanks de gezondheidsrisico’s. Als je jouw huwelijk wilt starten met fairtrade gouden ringen, dan kan dat. Soliardad heeft inmiddels verschillende fairtrade programma’s opgezet in Ghana. Het fairtrade programma is er op gericht om de omstandigheden van de mijnen te verbeteren. Tevens is er aandacht om het goudwinningsproces veiliger en milieubewuster te maken. Tevens is het fairtrade programma er mee bezig om de mijnwerkers een eerlijke prijs te geven voor hun werkzaamheden. Je kunt nog steeds ringen kopen die niet fairtrade zijn. Als je fairtrade gouden ringen wilt kopen, let dan op het Max Havelaar Keurmerk. Via juwelier De Tijd kun je verschillende fairtrade sieraden kopen waaronder dus fairtrade gouden ringen. Juwelier De Tijd is gespecialiseerd in fairtrade sieraden. Dat betekent dat je altijd zeker weet dat de sieraden die je koopt via deze juwelier op legale wijze tot stand zijn gekomen en dat de arbeiders niet benadeeld zijn.

Kies voor fairtrade gouden ringen voor een positieve toekomst

Je wilt je huwelijk natuurlijk niet met een negatief symbool starten en je wilt ook niet dat mensen nodeloos lijden voor jouw sieraden. Dus voor een gerust hart en een positieve start van je huwelijk kies je natuurlijk voor fairtrade gouden ringen.  Als je deze bij juwelier De Tijd bestelt, dan kun je kiezen uit verschillende fairtrade gouden ringen. Via de website kun je alvast een kijkje nemen in het assortiment. Heb je zelf een bepaalde ring in gedachten, dan is het ook een mogelijkheid om de fairtrade gouden ringen op maat te laten maken. Voor het beste resultaat kun je daarvoor het beste even langskomen in de winkel zelf. Jullie kunnen dan samen met de juwelier de perfecte ringen ontwerpen. Je kunt ze vervolgens ook laten graveren met een mooie tekst. Dit is overigens helemaal gratis en maakt onderdeel uit van de service van juwelier De Tijd.

De service van juwelier De Tijd

Hierboven is al even benoemd dat je de fairtrade gouden ringen gratis kunt laten graveren. Maar dat is niet het enige wat je aan service mag verwachten.

  • Ieder jaar gratis reiniging en controle op zettingen
  • Levenslange garantie op materiaal en fabricage
  • Gratis verzekerd tegen diefstal (3 jaar)
  • Keuze uit duizenden modellen
  • Rechtstreekse inkoop van de grootste trouwringen fabrikanten van Europa

Kortom, het zijn niet alleen maar fairtrade gouden ringen, maar vooral ook ringen die je koopt met de beste service. Bekijk vandaag nog de website http://www.juwelierdetijd.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn