Een close-in boiler kopen

Mijn vrouw en ik hebben twee jaar geleden het huis gekocht waar wij nu wonen en wonen hier erg fijn. Het is een mooi groot huis met genoeg ruimte voor ons grote gezin van zeven personen. Toen wij het huis kochten, zat er al een moderne boiler in het huis, maar deze was op de zolder geplaatst. Doordat het huis groot is en het water een aantal verdiepingen moet afdalen, duurde het altijd lang voordat wij in de keuken warm water hadden. Met een groot gezin gebruiken wij veel water en wij verspilden veel water tijdens het wachten, daarom wilden wij er iets aan doen. Bij het bedrijf boilergarant konden wij een close-in boiler kopen en die hebben wij in een keukenkastje geplaatst, hierdoor hebben wij zeer snel warm water in de keuken en hoeven wij niet meer te wachten. Met een groot gezin heb je een groot huis nodig en wij waren erg blij toen wij een paar jaar geleden dit huis tegenkwamen. Het is een erg mooi huis en de vorige eigenaren hadden een paar jaar daarvoor een aantal dingen aangepast, zodat wij niet veel hoefden te verbouwen. Wij merkten alleen dat wij altijd erg lang moesten wachten totdat wij beneden warm water hadden, daarom hebben wij een close-in boiler gekocht. Er staat een moderne boiler op zolder, maar voordat het warme water beneden is, zijn er al vele liters water verloren gegaan en dat vonden wij erg zonde. Wij hebben niet altijd warm water beneden nodig, maar voor bijvoorbeeld de afwas is het beter om warm water te gebruiken. Wij vonden het niet logisch om de boiler boven te vervangen, daarom zochten wij voor een oplossing voor in de keuken, dit werd een close-in boiler. Wij wilden graag een elektrische boiler kopen en hoopten dat de boiler niet veel ruimte in zou nemen.

Een close-in boiler gekocht bij boilergarant

Toen wij naar bedrijven zochten die compacte boilers verkopen, kwamen wij de website van boilergarant tegen. Wij bekeken hun producten en dachten dat een close-in boiler van 10 liter een goede keuze voor ons zou zijn. Deze boiler is goedkoop en compact. Voor de zekerheid namen wij contact op met het bedrijf en dit leek hun ook een verstandige keuze. Zij konden een monteur voor ons regelen, maar ik had het idee dat ik zelf de close-in boiler kon plaatsen. Dit bedrijf heeft veel producten op voorraad en kon hierdoor de volgende dag al de boiler leveren.

Super snel warm water

Het plaatsen van de close-in boiler was gelukkig niet moeilijk en sindsdien hebben wij erg snel warm water in de keuken. Wij verspillen nu geen water meer en kunnen direct beginnen met de afwas. De boiler is zeer compact en neemt weinig ruimte in een kastje in, daarom valt de boiler niet op. Wij zijn erg blij met onze aankoop en vinden boilergarant een goede keuze.

  • Bij dit bedrijf konden wij voordelig een close-in boiler kopen
  • Wij werden snel en goed geholpen door de klantenservice
  • Zij kunnen een installateur regelen voor de installatie
  • Wij hebben nu zeer snel warm water in de keuken   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn