Diamond painting kits, ken jij ze al?

Heb jij al wel eens gehoord van een van de nieuwste rages op het gebied van creativiteit, diamond painting? Wel, dat had ik ook niet maar met diamond painting kits kan je dus hele mooie schilderijen maken. Ik kwam erachter toen een vriendin van mij haar kunstwerkjes op de sociale media liet zien, en ik was meteen geïnteresseerd! Ik heb een afspraak gemaakt om bij haar te kijken, en laat ik nu geluk hebben gehad. Ze had precies een van haar kunstwerkjes af en moest met een van haar nieuwe diamond painting kits beginnen. Zo kon ik dus precies zien hoe alles werkte, eruitziet en ingepakt zit. Ik was meteen betoverd, en ben meteen online gaan kijken naar diamond painting kits voor mezelf. Mijn vriendin raadde me aan om op de website van CreaPoint te kijken (creapoint.nl) omdat die zo uniek aanbod hebben aan diamond painting kits. Ze vertelde me er ook meteen bij dat je de diamond painting kits ook bij diverse andere winkels kunt kopen, maar dat het aanbod van CreaPoint op het gebied van de diamond painting kits uniek was. Eigenwijs als ik ben heb ik even rondgekeken en moest haar toch gelijk geven. Ze hebben bij CreaPoint vooral hele mooie diamond painting kits, maar ook veel keuze! Ook kan je in de FAQ een heel duidelijke beschrijving vinden van wat diamond painting is, en wat je te wachten staan. Borduren met steentjes is nog niet eerder zo spannend geweest als nu!

Diamond painting kits, waar begin je?

Als je nog niet eerder gehoord hebt van diamond painting of diamond painting kits, dan is het verstandig om met een klein painting te beginnen.

  • Zo weet je of het iets is wat je echt leuk vindt;
  • Zo hoef je niet direct veel te investeren.

Dan kom je er snel genoeg achter of je alleen betoverd bent door alle diamanten of dat je echt het geduld en aanleg hebt om een diamond painting kit te voltooien. Want je moet er wel geduld voor bezitten, toch kan je met deze diamanten relatief gemakkelijk de meest schitterende kunstwerkjes vervaardigen. Ik ben er al snel achter gekomen dat ik nog wel het geduld bezit om een klein schilderij te vervaardigen, maar dat het niet voor mij weggelegd is om een van de grotere kunstwerken te gaan leggen. Ik heb heel snel mijn vriendin opgebeld, om te vragen of als ik de kit zou kopen, zij die voor me zou willen leggen. Want ik ben totaal in de ban van de bling om het maar zo te zeggen. Gelukkig wilde ze wel een groot schilderij voor me leggen, dus ik kan straks tegen een schitterend schilderij aankijken. Want natuurlijk krijgt die een ereplaatsje op mijn muur.

Diamond painting is het net niet voor mij

Als je er net als dat ik erachter gekomen bent, dat het diamond painting het toch niet is voor jou, kan je rustig op CreaPoint kijken naar de rest van het assortiment. Vergeet ook zeker niet naar de seizoensgebonden aanbiedingen te kijken. De keuze is enorm, en wie creatief bezig wil zal zonder enige moeite een nieuw project vinden. Vergeet ook zeker niet naar décopatch en decoupage te kijken, op de website vind je een heel ruim assortiment en je kunt je ook inschrijven voor een workshop décopatchen. Ik bestel ondertussen nog een van de kleinere diamond painting kits, want het blijft toch kriebelen. Heb je geen lieve vriendin zoals ik heb, maar wil je wel een schitterende creatie aan de muur hebben? Kijk dan zeker op de website van CreaPoint want je kunt je kunt zelfs een opdracht laten uitvoeren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn