De revolutie binnen de computerwereld komt door de HP ZBook

In de wereld van de computers heb je bepaalde merken die de markt domineren. Apple is een dergelijk merk. Een MacBook is bijvoorbeeld een zeer gewild product. Dus het is ook niet gek dat veel je veel mensen ziet die het liefst een MacBook mee naar huis nemen. Dit is niet helemaal zonder reden, want een MacBook is een sterk staaltje techniek. Het is een krachtige machine waar je heel veel mee kunt. Daarnaast heeft een MacBook een ander besturingsprogramma dan Windows en dat vinden ook veel mensen fijn. Maar HP is bezig met een inhaalrace. Ze hebben eerst een volledig autonome computer afdeling in het leven geroepen. Er was natuurlijk al een afdeling van HP die zich bezighield met het ontwikkelen van nieuwe laptops, maar deze afdeling heeft zich nu afgesplitst van het moederbedrijf waardoor het de volledige vrijheid heeft om nieuwe en betere laptops en computers te ontwikkelen. Dat is natuurlijk een groot voordeel ook voor de consument, want een HP ZBook is goedkoper dan een MacBook. Als het zo is dat een HP ZBook vergelijkbare prestaties levert als een Apple product, dan is er voor de consument eigenlijk geen geldige reden meer om een MacBook te verkiezen boven een HP ZBook. De nieuwe HP ZBook is een krachtige machine. Krachtig natuurlijk in de zin van power, maar ook wat betreft design. De HP ZBook is mogelijk dankzij de nieuwe processors. Deze krachtige processores geven de HP ZBook genoeg vermogen waardoor jij als gebruiker kunt profiteren van snelheid en veel gebruiksgemak. Niets is immers vervelender dan een langzame laptop. Dat is ook één van de redenen waarom een Apple laptop zo gewild is, want deze beschikt ook over een krachtige snelle processor. Maar het mooie aan een HP ZBook is dat deze ook nog eens heel licht is. Je hebt dus te maken met een hele snelle en krachtige laptop, maar tegelijkertijd kun je je HP ZBook overal mee naar toenemen zonder dat je daardoor heel veel gewicht moet meetorsen. Zo zijn er dus een aantal voordelen op te noemen die horen bij een HP ZBook. Hieronder vind je ze alle drie op een rijtje:

  • Intel Xeon Processor
  • 4K beeldscherm
  • Lichtgewicht

Maar ieder voordeel komt natuurlijk met enkele nadelen. Zo kun je gebruik maken van maximaal 2 TB opslagcapaciteit en qua geheugen zit je aan een maximum vast van 32 GB RAM. Dit zijn natuurlijk alleen nadelen als je meer dan 2TB en meer dan 32 GB nodig hebt. Het probleem van opslagcapaciteit kun je eventueel oplossen met een externe harde schijf.

Bestel een HP ZBook via beat-it.nl

Mocht je dus op zoek zijn naar een laptop die een MacBook kan evenaren of zelfs kan overtreffen, dan ben je bij beat-it.nl aan het juiste adres, want hier kun je namelijk de bovengenoemde HP ZBook kopen. Je hebt ook de keuze uit verschillende soorten in verschillende prijsklassen. Dus als je op zoek bent naar een hele krachtige machine, dan kun je de een keuze maken uit één van de duurdere modellen. Als je wel kwaliteit wilt, maar als het niet nodig is om het onderste uit de kan te halen, dan kun je uiteraard ook een keuze maken uit één van de goedkopere modellen. Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd even en kijkje nemen op de site van beat-it.nl.

Waarom beat-it.nl?

Als je kiest voor Beat-IT, dan profiteer je van vele voordelen. Zo profiteer je bijvoorbeeld altijd van de laagste prijs garantie. En het is ook mogelijk om te betalen na de levering.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn