Ben jij ook zo’n fan van zoete witte wijn?

Ben je zelf een enorme wijnliefhebber of ken je iemand die een goede fles Zoete witte wijn wel kan waarderen? Dan ben je vast al bekend met het concept van vinobox. Dit is een online abonnementsservice die elke mand een pakket met lekkere wijnen bij je thuis bezorgen. Ideaal voor mensen die graag experimenteren met verschillende smaken wijn, en die bovendien geregeld wijn drinken. Of je nu houdt van een goede Zoete witte wijn of liever rosé drinkt maakt niet uit. In deze webshop kun je namelijk zelf, heel flexibel, precies die wijnen kiezen waar jij blij van wordt. Of een combinatie van verschillende smaken natuurlijk, voor als je op het ene moment zin hebt in wit, en het andere in rood. Of misschien heb je wel een partner die een heel andere smaak heeft als jij, dat kan natuurlijk ook. Deze abonnementsservice voor wijn is ontzettend makkelijk te beheren. Je kunt het abonnement namelijk net zo lang (of kort) laten doorlopen als je maar wilt, en het zelfs een tijdje pauzeren. Dit kan handig zijn voor als je op vakantie gaat en dus niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen (of de wijn op te drinken). Je kunt zelfs eenmalig een pakket met een type wijn naar keuze (bijvoorbeeld die Zoete witte wijn) laten bezorgen bij iemand die je kent, voor diens verjaardag bijvoorbeeld, of voor een andere speciale gelegenheid.

Hoe worden de flessen Zoete witte wijn bezorgd?

Het klinkt in eerste instantie een beetje raar, Zoete witte wijn bestellen per post, maar het gaat eigenlijk altijd goed. De flessen worden namelijk in een hele stevige doos verpakt waarin ze niet kunnen bewegen. En wat extra leuk is: Er zit altijd uitleg bij over de typen wijn die je hebt ontvangen, plus een notitieblaadje waar je je smaakvoorkeuren op kunt schrijven. Want als je een wijn vindt die je echt waanzinnig lekker vindt dan is de kans groot dat je deze nog een keer wilt bestellen. Het is überhaupt leuk om door middel van deze pakketten verschillende soorten wijn te leren kennen. Zo leer je het drinken, en kun je op den duur zelfs al die verschillende smaken van elkaar te onderscheiden. 

Redenen om vinobox member te worden

Ben je nog niet overtuigd van de voordelen van online Zoete witte wijn bestellen bij VinoBoz? Dan zetten we ze hier nog even voor je op een rijtje:

  • De wijnen worden speciaal voor jou geselecteerd
  • Ze werken enkel met de allerbeste wijnaanbieders
  • Elke fles komt met informatie over de producent en de smaak
  • Je krijgt korting op vervolgbestellingen

Dit laatste wil zeggen dat als je heel enthousiast bent over een bepaalde fles wijn dat je deze kunt nabestellen met korting. Ze bieden deze aan met minstens 20% korting ten opzichte van de normale prijs in de winkel. En ook deze worden gratis bij je thuis bezorgd. Ideaal dus voor als je een feestje aan het organiseren bent en graag die ene Zoete witte wijn wilt serveren die je in een van de maandelijkse boxen hebt ontvangen. In hun webshop bestel je die eenvoudig na!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn